Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też ostatnio tylko o tym myslę:-(nie wiem jak to będzie czarno to widzę!! a dzieciaki to chyba wogóle przestaną jeść...... do tego coraz częściej myślę o pracy, jeszcze tylko 4 tygodnie - ja nie wiem jak to wytrzymamMoja mama też nie wiem jak da rady bo u niej ciężko z kręgosłupem i doszło drętwienie dłoni, to jakoś nie widzę aby Maksa nosiła tak jak on sobie tego będzie chciał, nie chcę aby sobie jeszcze bardziej obciążała tą rękę i kręgosłup. Ach mówię wam straszne to jest
![]()

Ale cisza, czyzby wszystkie sie walentynkuja?
![]()

czesc!Hej dziewuszki!
U nas noc tak sobie- Bartek budził się co 2 godz na jedzenie. Czasami mam wrażenie, że on w nocy dojada to co w dzień nie doje.
Kochane powiedzcie mi jak wasze maluszki reagują na suszarkę i szum wody? Mój Bartek kiedyś się przy tym uspokajał a teraz to do wanienki wody nie mogę nalać bo zaraz panicznego płaczu dostaje. Kąpać się lubi. Tak samo jest gdy chce wysuszyć włosy. Zaraz płacze.
Do tego strasznie mu się zaczęło ulewać. Wypije trochę mleczka i zaraz uleje serkiem :/. nie wiem co robić. To normalne?
Miłego dnia wam życzę.
A i jeszcze jedno. Czy któraś z was używała DEBRIDAT na kupki u maluszków. My mamy ostatnio z tym problem i pani doktor przepisała. Jest to zawiesina i zastanawiam się czy to nie antybiotyk i czy mam dawać to z lekami osłonowymi. Jakoś nic na ten temat nie wspominała.

i mały czasem ze mną śpi, jestem jakaś spokojniejsza bo tak to mnie wqrza że ja wstaje w nocy a hrabia śpi w najlepsze do 10 i nic go nie rusza...wieczorem sobie sprzatam i rano mam fajnie czysto a jak zostaje w domu to wszedzie papierki ciuchy szklanki i ogólnie burdel na kółkach bo ciężko powynosić...