dzien dobry ja na chwile bo czeka mnie 3km trasa na cmentarz pieszo..bo m w " pracy " a moje auto stoi bez powietrza , bez paliwa i zdechniety ma akumulator... mam nadzieje ze w drodze nie urodze bo to poza miastem :/ heh marta ślicznego macie synka beda laski sie biły

gaju tak tak włoski podcinałam mu jakies 2miesiace temu pierwszy raz

po całej długości grzywke troszke bardziej jak reszte ale nozyczki są naszym wrogiem

a teraz mysle zeby obciac troszke krocej i na zel mu walnac na wigilie

jutro koszmarny dzien spotkanie z tesciowa przy jednym stole

ech.. sama nie wiem czy pojade dla nikogo nic nie mam a nie chce sie spotkac ze smutnymi dla mnie komentarzami :/ milego dnia :*
widze Marietko ze wtym samym kierunku dzis zmierzalysmy,ja tez bylam z dziewczynkami na cmentarzu u moich dziadkow
Hej dziewczyny! Muszę Wam powiedzieć że magiczne kciuki działają :-) Dzisiaj dzwoniła do mnie babka i przeszłam na dalszy etap rekrutacji (i tym razem ostatni) Rozmowę mam zaraz po świętach więc jeszcze poproszę o kciukasy :-)
A tak pozatym mały śpi a ja mam straszny syf w domu!!! muszę chociaż to trochę ogarnąć, jutro jedziemy do mojej teściowej na święta 300 km, mam nadzieję że dojedziemy bez żadnych problemów :-)
Dzisiaj dostaliśmy już prezenty od moich rodziców, mały dostał kurteczkę zimową i piłkę a my z mężem choineczkę 50 cm (a już myślałam że będziemy mieć święta bez choinki)
I jeszcze na koniec życzę Wam wszystkim i każdemu z osobna ciepłych, zdrowych i rodzinnych świąt, dużo miłości i zadowolenia z naszych pociech bo to jest najważniejsze a reszta jakoś się ułoży :-)
oj dobrze to kciukasy dalej zacisniete za Ciebie
u mnie juz po syfir,po cmenatrzu posprzatalam chalupke,teraz jak male spaia juz 2 raz przelecialam podloge
jeszcze tylko do tesciow i mozna swieta zaczac
oj kiepsko z tym swiatlem,zycze szybkiego podlaczenia
Marta to trzymam kciuki za staranka i nastepna dzidzie na bb
to tak jakbysmy sie juz nie zobaczyly
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście Święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu