• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witajcie kochane....ja po pracy padam,ale choć na moment weszłam,by wam życzyć przede wszystkim zdrowia....Jest mi smutno,to będa trudne święta,ale muszę być silna dla michasia i mojej mamy....
"Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój,
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość
pozdrawiam ciepło.....:tak:

Jest mi smutno,to będa trudne święta,ale muszę być silna dla michasia i mojej mamy....

Gizelko, uwierz mi , że te święta nie tylko dla Ciebie są trudne.. To pierwsza wigilia bez mojego taty
:-(

Nawet nie chce myśleć jak będzie wyglądało łamanie sie opłatkiem..zamiast szczęścia i radości będą gorzkie łzy..
Zaraz jadę na cmentarz..

Oj to posmęciłam z rana..

Trzymaj się Gizela dzielnie i korzystaj z każdej chwili spędzonej z mamą:tak:

CIMG6142a.jpg

Kochane ! Zrowych ,radosnych i szczesliwych Swiat !!!

trixi hehe boskie zdjęcie :) królewna jaka już duża :) a nie dawno się urodziła :)

kochane jeszce raz zdrowych wesolych..:tak:
ja sie pomału szykuje jak na złość moje dziecko wstało o 9.30 i ja z nią ehhe;-) a miałam wstać wcześniej bo jeszce sporo rzeczy do zrobienia a na 15 do teściowej :tak:

do usłyszenia wpadnę jak znajdę chwilę pewnie jutro wieczorem :-):-) buziaki dla mamuś i dzieciaczków :-)

ps.pogoda masakra....leje :wściekła/y: i taki urok świat

Drogie wrzesniowe mamusie i dzieciaczki życzymy Wam:
Świąt wypełnionych radością i miłością,
niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,
pełnego optymizmu, wiary w lepsze jutro,
szczęścia i powodzenia

Witam, zaraz wychodzimy na Wigilię, ale jeszcze udało mi się wpaść.

Życzę wszystkim ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT SPĘDZONYCH W GRONIE RODZINNYM!!!!
ZDRÓWKA DLA WAS I DLA NASZYCH POCIECH I OBY ODESZŁY OD NAS WSZELKIE SMUTKI
I ZAPANOWAŁA RADOŚĆ I TRWAŁA PRZEZ KOLEJNY ROK!!!!

reklama
ja już witam po wigilii, żołądek mnie boli strasznie, wyglądam jak w 5-tym m-cu ciąży:szok: a wcale dużo nie zjadłam, coś jest nie tak z moimi bebechami, zdecydowanie za bardzo mnie bolą:confused: Mogę jeść tylko lekkie dania a już z majonezem, czy smażone odpada. Po talerzu zupy, kawałku ryby i dwóch łyżek sałatki myślałam że zejdę z tego świata, od razu leki na żołądek, wzdęcia i trawienie wzięłam i 2 lampki wina na to bo szybciej strawię i wsio na moje święta:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry