• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesień 2010...

gizelko kochanie trzymaj sie musisz być silna ..znam ta chorobe bardzo dokladnie od poczatku do konca ..musisz byc przygotowana na wszystko w kazdej chwili bo nigdy nic nie wiadomo..moj tata tez mial raka z przerzutami juz 4lata zaraz bedzie jak go nie ma ... glowa do gory i staraj sie spedzic kazda wolna chwile z mama ale nie w rozpaczy,bo wiesz ze to nic nie pomoze ja zaluje ze nie wykorzystalam swojej chwili bo tak malo znalam swojego tate ale juz jest za pozno... dasz rade wierzymy w Ciebie i nawet gdy mamy nie bedzie już po tej stronie ona na zawsze zostanie w waszych sercach i juz bez cierpienia musisz sobie to tak tlumaczyc choc wiem ze jest Ci ciężko:** tule Cie bardzo mocno :*

reklama
Witam wszystkie mamy. Jestem tu nowa i chciałabym do was dołączyć.
Kilka słów o mnie:
Mam na imię Gośka w maju skończyłam 18 lat. Mam córeczkę Zuzię ma rok 3 miesiące i prawie 4 tygodnie:) Mała już chodzi sama ale długo miała z tym problem. Ja uczę się zaocznie w LO. Mieszkam z narzeczonym, z którym jestem już ponad dwa lata:) No to na razie na tyle w skrócie:)

Witam wszystkie mamy. Jestem tu nowa i chciałabym do was dołączyć.
Kilka słów o mnie:
Mam na imię Gośka w maju skończyłam 18 lat. Mam córeczkę Zuzię ma rok 3 miesiące i prawie 4 tygodnie:) Mała już chodzi sama ale długo miała z tym problem. Ja uczę się zaocznie w LO. Mieszkam z narzeczonym, z którym jestem już ponad dwa lata:) No to na razie na tyle w skrócie:)

Witaj misia w naszych progach....zagość się tu na dobre i czuj się jak u siebie....
A ja wam kochane mamusie życzę dobrego dnia jeszcze w tym starym roku....ja zaraz do pracy i popołudniu inwenteryzacja....oj padnę jeszcze w tym roku:-D.
Ja sie trzymam jakoś,bo muszę,ale pewne fakty jeszcze do mnie nie docierają....
Gaja jak tam smród trochę przeszedł....cos już załatwiliście z ubezpieczenie?
A ja mam tradycyjny termometr i jest najlepszy na świecie...bo miałam tez taki co przystawia sie do ucha lub czoła i jest do duszy:wściekła/y:-kiedyś go dostałam i już oddałam bo mnie wnerwiał tylko:angry:....
Ok. uciekam i dobrego dnia dla was wszystkich kochane.....

BETI egzamin mam 13-go stycznia..mam nadzieję, że to nie pechowa 13-tka:baffled::-)

Przy okazji życzę Wam udanego, szczęśliwego, bogatego w miłość i kasę roku 2012!!:tak:

Ostatnia edycja:
Taka-ja napewno pechowa nie bedzie :) ja mam terminek na 13stego stycznia takze ...:* hehe najwazniejsze to podejsc na luzie bo prezciez nawet jak sie nie uda to glowy nikt nie oberwie i jest jeszcze zawsze kolejna szansa:)
misia witamy Cie i zapraszamy do naszego grona
i Wszystkim mamusiom i ich rodzinkom życzę Szcześliwego Nowego 2012 Roku aby był lepszy od tego albo chociaż nie był gorszy..dużo zdrowka i miłości..no i nasze pociechy rocznikowo za chwile beda dwulatkami heheh:D:D

nadap080124803934237.gifyhxqirwvcum.gifnadap080124803934237.gifyhxqirwvcum.gifnadap080124803934237.gif

Załączniki

• mediumlwyt8b524efc5c7bc106703200.jpg
    mediumlwyt8b524efc5c7bc106703200.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
[h=6]Wiem - to jest dla Was szok, że znowu mamy Nowy Rok! Niech będzie radosny, niech się zacznie mile, i niech Wam przyniesie same szczęśliwe chwile. Niech moje życzenia, spełnią się co do joty. Niech ominą Was kłopoty. Bóg da wszystko co potrzeba, poprowadzi wprost do nieba.[/h][h=6]wszystkiego naj,naj ,naj dla Was i Waszych skarbow w Nowym 2012 roku[/h]

reklama
marietko poczekaj do 1 :-D hehe ja miałam urodzić się 1 stycznia ale zeszło mi do 14 ;-) a 1 styczen fajna data :) nooo ale trzymam kciuki jakby to było to :-)

ja własnie próbuje uspać moje dziecię co by troszkę dłuzej z nami posiedziała ale i tak do 24 nie ma szans...nie chce teraz spać jak nie pójdzie to wtedy standard 20 spanie ....no zobczymy :)

kochane życzymy wam wszystkiego najlepszego na nowy rok...no i udanej imprezki sylwestrowej :-) my w domku z moim z jego córa starsza i moja mama także ten rok bez picia tzn ja se wypije 2 piwka i tyle no i lampeczke szampana :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry