gaja23
multimama '02 '06 '10
witam,
u nas juz jest dobrze, Olka jutro do przedszkola bo płacze, że chce iść
, w sumie nudzi jej sie w domu, nie ma to jak z dziećmi a tak ma Maksa który co rusz jej psuje zabawę:-(.
Wczoraj miałam krótkie spięcie z moim T. i w efekcie krzyknął na mnie przy Miłoszu, wiecie jak to dziecko płakało???? Godzinę go uspokajać musiałam dostał takiego napadu, że oddechu nie mógł złapać - szok, oczywiście mój T. nie wiedział dlaczego z takiego powodu płacze ale dostał jobów, nie potrafi zrozumieć, że dziecko odbiera to zupełnie inaczej niż my, że się boi i w ogóle Miłosz moją stronę wziął to jeszcze wielka obraza że mnie broni - no faceci to dzieciaki
. Ech, widać dziecko mam bardzo wrażliwe bo np. Oli to powiewa, jej to tak nie wystraszyło a jego strasznie
u nas juz jest dobrze, Olka jutro do przedszkola bo płacze, że chce iść
, w sumie nudzi jej sie w domu, nie ma to jak z dziećmi a tak ma Maksa który co rusz jej psuje zabawę:-(.Wczoraj miałam krótkie spięcie z moim T. i w efekcie krzyknął na mnie przy Miłoszu, wiecie jak to dziecko płakało???? Godzinę go uspokajać musiałam dostał takiego napadu, że oddechu nie mógł złapać - szok, oczywiście mój T. nie wiedział dlaczego z takiego powodu płacze ale dostał jobów, nie potrafi zrozumieć, że dziecko odbiera to zupełnie inaczej niż my, że się boi i w ogóle Miłosz moją stronę wziął to jeszcze wielka obraza że mnie broni - no faceci to dzieciaki
. Ech, widać dziecko mam bardzo wrażliwe bo np. Oli to powiewa, jej to tak nie wystraszyło a jego strasznie
oby te pisemko przyspieszeniowe cos pomogło...jak tak mozna...grrr A co do Kacperka i jego zabawy w rzucanie zabawkami to nie mam pojecia co Ci poradzic, chyba obseruj go jeszcze i spróbuj wylukac o co mu chodzi z tym rzucaniem, czy to jakis sposób zwrócenia uwagi na siebie czy moze zwykła zabawa ...nie wiem... Mój franko gryzie mnie, mam siniaki juz po ugryzieniach ale dla niego to taka smieszna zabawa mame ugryźc, ze az sie zanosi ze smiechu...próbuje nie zwracac uwagi ale czasami sie nie da tak boli.
Ja to nawet się nie biorę za takie rzeczy, marnotrawstwo materiału by było 

Sama nie wiem