witam,
gizela przykro mi chyba najgorsze co może być jak dziecku nie da sie pomóc bo kasy brakuje masakra współczuję życzę oby znalazł się jakiś darczyńca i pomógł malcowy.
dorota zdrówka kobieto życzę.
beti nie będe się wypowiadac na temat tej kobiety powiem tylko że powinna dostać dożywocie.
Joasia zdrówka życzę dla babci niezłego stresa przeżyliście...
Korba przyszłamama mały po domu śmiga w skarpetach albo rajstopach latem tylko na bosaka po ogródku i domu na wyjście buty koniecznie za kostkę z średnio twardą podeszwą grunt to chyba by było dobrze wyprofilowane.. koleżanki syn też miał podejrzenia platfusa i zmieniła buty na Bartka za kostke właśnie i teraz ma 4 lata nóżki ok
kule wreszcie się ten weekend skończył normalnie jakieś fatum nade
mną wisi w sobotę przylazł sasiad i darł się na moją matkę że niby mój pies zagryzł mu Daniela spoko że psa nie mam już 4 mies... afera jak nie wiem ,do tego zamarzły rurki z wody w łazience i nie mogę prania wyprać bo to akurat tam gdzie pralka włączona i jeszcze mamy gdzies przeciek z dachu i normalnie mam szron w łazience

, bylismy na pogrzebie babci Ł ,samochód nawalil jak miałam z małym na basen iść ,pierwszy wypiek w nowym piekarniku stał sie spalony od dołu i góry w środku surowy nawet konie ani kury go jeść nie chciały

ale karpatka wyszła rewelacyjnie ;-)
chce się z małym na weekend w góry wybrać bo mrozy mają byc lżejsze zastanawiam się czy to dobry pomysł...