Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)my jak dotad rozm 86 i 92 choc kurteczke zimowa 1 kupilam jednak 98
buty to 22i 23 zalezy jak firma Lena jak na swoj wiek jest juz raczej calkiem wysoka patrzac wg innych dwulatkow .ale jesli chodzi o zeby to ma 1,2 i 4 trojki jeszcze gora i dol nie wyszly tzn juz ma ale prawie ich nie widac,a pozatym strasznie duzo gada i to juz skleca zdania z 4-5 slow bez problemu :-) mysle ze duzy udzial w tym ze duzo mowi ma braciszek heh
klocą sie juz nagminnie 
.Oj widzicie juz musze zmykac bo obiadek trzeba zrobic, a zapomnialam dodac ze Lena w dzien coraz czesciej nie chce mi juzz spac wcale czasami kimnie sie godzinke max ,a jak ze spaniem u waszych maluchow??Serdecznie pozdrawiam wszystkie mamusie trixi co u ciebie ??gdzie malgos 83 a co tam u lilu02????????? jak dajesz sobie rade z dzieciaczkami???????
Z drzemki praktycznie jest nie do wybudzenia, jeśli zrobi sie to na siłę to godzinę płacze i wrzeszczy ze złości

No i wiadomo, większość na mojej głowie jest ale teraz gdy suszę mu głowę, że np. palcem nie kiwnie w jakiejś sprawie nie oburza się wielce tylko słucha co mam do powiedzenia