Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no ale co się odwlecze ble ble ble
a jak ktoś do nas przychodzi to daje takie popisy że czasem ręce opadają 

wiecej nic nie kupowalam bo wiadomo jeszcze dziadki ciocie i pokoj znow bedzie pelny ze nie bedzie gdze tego chowac

a Lukas uwielbia lego wiec wybor byl duzy jednak ceny masakryczne!!!
no ale raz w roku sa swieta :-) A Wy co kupujecie swoim maluszkom??????????
gaja - super ze max juz pieluszek nie potrzebuje moja Lena nie sika juz od pol roku jednak jesli chodzi o nocne pieluchowanie to poczekam tak dlugo az pieluch nie bedzie sucha po nocy z Lukasem to bylo mniej wiecej do 3 lat zobaczymy jak Lena bo nie wyobrazam sobie zasikanego wyrka
mimo ze mam podklad nieprzemakalny .Ok uciekam z dziecmi na spacerek na saneczki piekna mamy pogode na te swieta prawda!!!:-)My dzis pierniczki pieczemy wiec bedzie sama radosc i wielkie sprzatanie na koniec 

haha
:-) Mój Adaś też ostatnio polubił puzzle.
No więc lego duplo, dwa duże zestawy: stacja benzynowa i liczby, do tego puzzle. Od mojej babci wiem, że dostanie namiot wypełniony piłkami
Ale symbolicznie musi coś dostać! 

Ale za to od miesiąca jesteśmy bez smoka. Pewnego dnia Adaś się obudził i znalazł koło siebie na poduszce "przyjaciela", wziął do buzi i coś mu nie posmakował. To ja mu powiedziałam, że skoro taki niedobry ten MEME to niech go wyrzuci. Poszedł i to zrobił
A ja tak o palnęłam i wcale parcia na oduczanie go nie miałam
:-) Chociaż jeden mały sukces... 
I w szoku byłam, że tak bezboleśnie, ze dwa razy sobie przypomniał spytał i na tym koniec... :-)
Zaraz wróci z delegacji to będzie miał niespodziankę, trucie żony na przywitanie