tosia1
zakochana mama
Witajcie, no i wreszcie upragniona wiosna :-)
Domcia waży 16,5 po zimie, ale jest bardzo żywa, biega, skacze i nie odpoczywa :-)
Ja podjęłam decyzję, że chcę (muszę) wrócić do pracy, oby mi sił wystarczyło żeby tą pracę znaleźć. Nie wiemy jeszcze czy Domiś dostała się do przedszkola, ale może opieka mieszana u nas sie sprawdzi (baba i niania). Trzymajcie kciuki.
Justyna, dziwny ten Ojciec, nie przejmuj się :-)
Miłego dnia!
Domcia waży 16,5 po zimie, ale jest bardzo żywa, biega, skacze i nie odpoczywa :-)
Ja podjęłam decyzję, że chcę (muszę) wrócić do pracy, oby mi sił wystarczyło żeby tą pracę znaleźć. Nie wiemy jeszcze czy Domiś dostała się do przedszkola, ale może opieka mieszana u nas sie sprawdzi (baba i niania). Trzymajcie kciuki.
Justyna, dziwny ten Ojciec, nie przejmuj się :-)
Miłego dnia!
ale tak jest bardzo żywym dzieckiem nie ma problemu żeby wdrapać się na jakiś murek czy drabinki wręcz przeciwnie wejdzie w każdą dziurę a spacer to nie spacer tylko biegi przełajowe czasami ja wysiadam i modlę się żeby był wieczór a on ma siłę biegać, dobrze że teraz ciepło to można na dworku się wyszaleć. W piątek tak szalał z tatą że przewrócił się buzią prosto na nogę od pufy i niestety drzazga mu się wbiła w dziąsło musieliśmy biegiem śmigać do chirurga ale na szczęście szybko ją usunęli a teraz lecimy do dentysty na kontrole
:-( Kochane, witam Was jako menager do spraw rozwoju regionalnego 
105 cm. Ciuchy 110, czasem 116. Kolos 
Kocham dzieci, ale 2 mi wystarczy
O dziwo chciał mnie zatrudnić później 
To jest nic, mam chyba za małe kwalifikacje albo znajomości, bo nawet jak zdarzyło się, że była posada wolna to jakimś cudem obejmowała go osoba, która znała kogos tam w tej firmie. No to po co te nabory, nie rozumiem jesli z góry wiadomo kto obejmie posadę