Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-)

No i moje dziecko ma uraz do teatrzyków i ciągle pyta czy jutro już nie będzie
:-)
Jutro mam połówkowe i troszkę się denerwuje ehhhh Lauran ie chodzi do pkola więc nie pocieszę. Misiek nie miał problemów z adaptacją i z chorobami jakos też niespecjalnie... ot z gilami łaził częściej ale nic poważnego nie było. Jak widzę niektóre dzieci płaczące za mamami to naprawdę serce się kraje...:-(
postanowiła zdać się na własne odczucia, mały oprócz lamentów i rozpaczania zaczął ładnie piosenki śpiewać i pokazywać do nich, a to pokazuje jak się maszeruje jak deszczyk robi, tak że wydaje mi się że tylko ma opory żeby pójść i leżakować (może mu się wydaje że na noc tam przez to leżakowanie zostaje) a tak to mu się podoba, teraz jak chory dopytuje się czy dzieci już malowały, czy plastelina na niego czeka, no zobaczymy czy w poniedziałek na tyle wyzdrowieje że będzie nadawał się do przedszkola. 
. Ja zresztą też miałam AŻ tydzień przerwy między kolejnymi infekcjami, teraz już czuję, że moje zatoki to odczuwają bo przy nachylaniu czuję ucisk na czole
Pięknie gile żółte mi zalegają, mam dość
.
. Przy innych trzylatkach wygląda na takiego malucha jeszcze