reklama

Wrzesień 2010...

A ja mam dzis smak na surówke z pekinskiej, pomidorka, ogorka i kukurydzy (noi sos knorra do smaku) :-) Zatem po powrocie do domu - przystapię do dzieła :-D

reklama
onionek tez bym taką sałatke zjadła ale do tego oliwki i feta a fety nie można buuuu :-(

Pogoda do bani u nas się zrobiła właśnie grad ze śniegiem sypie :no:

A jadłyscie moze pierogi zielone z fetą? tzn pierogi ze szpinakiem(ciasto) i nadzieniem z fety. bo widzialam dzis w naszym garmażeryjnym sklepiku i tak sie zastanawiałam czy to smakowite ?

A jadłyscie moze pierogi zielone z fetą? tzn pierogi ze szpinakiem(ciasto) i nadzieniem z fety. bo widzialam dzis w naszym garmażeryjnym sklepiku i tak
sie zastanawiałam czy to smakowite ?

ja nigdy nie jadłam a zresztą nie lubię szpinaku ...u nas dziś na obiadek był schab po kowalsku dziewczyny serdecznie polecam naprawde pychotka mąż to się cieszy jak wymyslam codzinnie nowe pomysły :) a ja lubie gotowac więc nie ma problemu :)
No i tak sie objadłam że nie wstanę napewno przez godzine heheh...dobrze że mam laptopa to se leże z nim na kolanach :)

Ja zjadlam miche makaronu z pesto mniam mniam, wypilam kawke z bita smietana i chyba walne sie do lozka, o 18.30 jedziemy do lekarza po skierowanie na badanie krwi, ktore mam w czwartek, i wiecie jak fajnie? Pielegniarka za 5 euro czyli ok 20 zl przyjdzie mi je zrobic do domku :D nie bede sie musiala wloczc z rana po szpitalach hihi

onionek tez bym taką sałatke zjadła ale do tego oliwki i feta a fety nie można buuuu :-(

Pogoda do bani u nas się zrobiła właśnie grad ze śniegiem sypie :no:

a ja w weekend jadlam salatke z feta :-( to na serio tak szkodzi? wiedzialam, ze plesniowy ser to tak.. ale o fecie nie wiedzialam.. no ale fakt.. ona moze zawierac to co plesniowy..

kurde ja tez jadlam fete w salatce greckej..uwielbiam..ale mysle ze taka iloscia nie zaszkodzilam.
Pogoda u mnie obrzydliwa..snieg na przemian z deszczem..
a oponki sie robia:))

A ja sobie wczoraj fete kupilam zeby dzisiaj z salata zrobic i co ??? ona naprawde szkodzi ?????????? A mam na nia takiego smaka !!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry