Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kasiona, jadłas ser ricotta? i do czego zazwyczaj sie go używa/z czym zjada;-) To włoski ser więc Ciebie pytam![]()
Witam Was przyszłe mamusie
Ja też całkiem niedawno dołączyłam do wrześniowych mam 2010cieszę się ogromnie z małego szczęścia które we mnie rośnie, ale też mam wiele obaw i czasami sama napędzam się złymi myślami... Na dodatek parę dni temu troszkę plamiłam, pojechałam do szpitala gdzie okazało się że mam krwiak w macicy
Fasolka ma 2,6cm krwiak 1cmx6mm. Przeraziłam się ogromnie, nie zostałam w szpitalu ale teraz dużo leże, odpoczywam i wcinam duphaston 2xdziennie. Boję się ogromnie i nie mogę od siebie odpędzić złych myśli. A Wy jak radzicie sobie ze swoimi obawami?
Witam nowa mamusie:-)Witam Was przyszłe mamusie
Ja też całkiem niedawno dołączyłam do wrześniowych mam 2010cieszę się ogromnie z małego szczęścia które we mnie rośnie, ale też mam wiele obaw i czasami sama napędzam się złymi myślami... Na dodatek parę dni temu troszkę plamiłam, pojechałam do szpitala gdzie okazało się że mam krwiak w macicy
Fasolka ma 2,6cm krwiak 1cmx6mm. Przeraziłam się ogromnie, nie zostałam w szpitalu ale teraz dużo leże, odpoczywam i wcinam duphaston 2xdziennie. Boję się ogromnie i nie mogę od siebie odpędzić złych myśli. A Wy jak radzicie sobie ze swoimi obawami?
Wszystko bedzie dobrzeDzięki wielkie za słowa otuchy i pocieszenia... ja też staram sie leżeć hmmm... troszkę mi to nie wychodzi bo męczy mnie to ogromnie, plamiłam tylko jeden dzień, na następny już tylko na taki lekko brązowy kolor. Mam nadzieję że okropny krwiak się wchłonie i że nic nie będzie mojemu dzidziusiowiWiem, że stres niczemu dobremu nie służy, ale ja jestem z tych ciekawskich niestety i niepotrzebnie odwiedziłam parę stron na necie, to mnie przeraziło.Moją ciążę też od razu nazwano zagrożoną. Wizytę u gina mam w poniedziałek, mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Moja dzidzia przyjdzie na świat pod koniec września 2010
Pozdrawiam... cieszę się że do Was dołączyłam![]()