Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a od kiedy wiem że jestem w ciąży wyciszyłam się siedzę spokojnie w domu w pracy pracuje w zwolnionym tempie - to jakoś nie podobne do mnie bo ja mogłam pracować 7 dni w tygodniu po 12 godz - wiem jestem pracoholikiem ale lubię swoją pracę a teraz urlopy no i pierwsze w życiu zwolnienie lekarskie wzięłam jak byłam przeziębiona
a mam 28 lat jakas plaga zlych wiadomosci ostatnio![]()
kerna szwy sa bezpiczne i na prawde pomagaja, tylko pewnie bedzie zero stosunkowoale czort byle dziecko donosic do terminu
a szef to chyba inna nazwa na pessar, tak mi ie wydaje,ze to jedno i to samo, czy sie myle??

pessar to taka obrączka, zakłąda się na szyjkę i bezboleśnie i szybko. A szew zakłada się pod znieczuleniem ogólnym:-( pessary są lepsze przez nieinwazyjnosć, ale moja doktorka jest nakręcona na szew i wyboru nie mam

serio???? takie wiadomości lubię...... boję sie i zneiczulenia i tego jak maluch to przetrwa, boję się czy to w ogóle zda egzamin i dam rade...a dodatkowo NIE WYOBRAŻAM SOBIE ZOSTAWIĆ SYNKA NA TRZY DNI!!!!!!!!!!!! NIE WIEM JAK BEZ NIEGO TYLE WYTRZYMAMKerna nie stresuj sie, moje trzy kolezanki mialy taki szew i wszystko bylo ok. Tak bedzie tez u Ciebie.

a ja tak jestem, znikam ..czytam i nie chce mi sie pisać..mały mi wisi na nodze i tak doskakuję...a co jest kochana??????????????????Kerna jestes jeszcze
mam nadzieje ze sie wchlaniaWitajcie dzis :-)
Maluda to jest nas dwie:-) . Ja dzis poscielilam wyrko i siedze poprostu oparta i nogi polozylam , bo ja lezec tak dlugo to nie potrafia, a moja doktor powiedziala zebym w domu funkcjonowala normalnie tylko oszczednie i wszystko tak jak mowi mi organizm - wczoraj czulam sie jakas slaba , dzis juz duzo silniejsza . Mam nadzieje , ze ten krwiak sie wchlania , nie biore innej mozliwosci pod uwage . Trzymajmy sie:-)
dokladnie do 13,6karolina badanie do 13+6 tc
pessar to taka obrączka, zakłąda się na szyjkę i bezboleśnie i szybko. A szew zakłada się pod znieczuleniem ogólnym:-( pessary są lepsze przez nieinwazyjnosć, ale moja doktorka jest nakręcona na szew i wyboru nie mam
serio???? takie wiadomości lubię...... boję sie i zneiczulenia i tego jak maluch to przetrwa, boję się czy to w ogóle zda egzamin i dam rade...a dodatkowo NIE WYOBRAŻAM SOBIE ZOSTAWIĆ SYNKA NA TRZY DNI!!!!!!!!!!!! NIE WIEM JAK BEZ NIEGO TYLE WYTRZYMAM
a ja tak jestem, znikam ..czytam i nie chce mi sie pisać..mały mi wisi na nodze i tak doskakuję...a co jest kochana??????????????????
Marija duphostan jest lekiem hormonalnym. Uzupelnia niedobor progesteronu.A ten Duphoston to co ma za zadanie? chyba podobnie dziala jak nospa??
A ten Duphoston to co ma za zadanie?