Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też eszcze nie miałam i nie wiem czy będe miała bo chodze na fundusztak póżno dziewczyny a ja zasnac nie mogę ,strasznie sie denereuje dzisiaj byłam u mojej ginki na rozmowie ,pytałam sie jej o badanie przyziernosci karkowej i ona na to odpowiedziała mi ze badanie to wykonuje sie kobietą w starszym wieku(pierworódka) ze ja urodzilam dwie wspaniałe,zdrowe dziewczynki i to badanie nie jest u mnie wskazane,
ale jak tutaj czytam na forum to każda z was miała to badanie oprócz mnie i nie wiem co mam teraz zrobic,ogólnie jest to lekarka z dużym doświadczeniem ,wydaje mi sie ze jest osobą kompetentną i sama nie wiem co mam teraz myśleć.
powiedzcie mi dziewczyny czy isć prywatnie? czy nie jest za póżno na to badanie?
doradzcie mi coś prosze![]()
Naprawde podejscie masz super, bo ja po zobaczeniu tego wyniku badania z przed tyg spanikowalam zupelnie. A najgorsze jest to , ze siedze i wesze w necie. A tu sa tak extremalne przypadki opisane , ze glowa boli. Masz racje dzis bylam u genetyka na super sprzecie i jestem przeszczesliwa, ze wszystko z dzidzia ok. My jestesmy w podobnym wieku to mamy troche wiecej ryzyka, chociaz lekarz dzis mnie poinformowal , ze 70% dzieci z ZD urodzily matki przed 35 rokiem zycia. Pewnie wynika to z tego , ze te starsze sie badaja pod tym wzgledem.Hejka Mamusie
Cieszę się, że sporo dobrych wieści dzisiaj na forum. Gratuluję dziewczyny udanych wizyt.
Tym zatroskanym mówię : dziewczyny głowa do góry! :-) Będzie jak ma być, to tylko ten nadmiar informacji powoduje, że tak się stresujemy.
Witam kolejną mamusie- Kinia1!!![/B] :-)