Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj wy tu o ciuchach...ja sie tak zastanawiam jak będzie dziewczynka to będę ostro odsprzedawać ciuchy po Michale:-) marzy mi sie mała księżniczka w słodkiej sukieneczce....oj marzy![]()

a lekarka na 60 procent powiedziała że chłopak 
co strasznie ucieszyło mojego mena ehehhe dla mnie ważne żeby było zdrowe dzieciątko no ale jakby był wybór to dla mnie dziewczynka 

Witam kochaniutkie
ja już po wizycie i jestem mega szczesliwa ,okazało sie ze wszystko jest ok,przyziernosć karkowa1,3 ,kosc nosowa ok.
Widziałam mojego szkraba jak podskakiwał machał rączkami i nóżkami aż ciezko było uchwycić to moje maleństwolekarka powiedziała ze dzidziuś jest zdrowy,mierzy 60mm co jest odpowiednie do 12 tygodni i 4 dni więc jest wszystko w normie, wierzcie mi dziewczyny ze jestem tak szczesliwa ze mogła bym skakac z radości jjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuppppppppiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oj wy tu o ciuchach...ja sie tak zastanawiam jak będzie dziewczynka to będę ostro odsprzedawać ciuchy po Michale:-) marzy mi sie mała księżniczka w słodkiej sukieneczce....oj marzy![]()