• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

Haszi w sumie trudno powiedzieć bo każda kobieta przechodzi inaczej, aczkolwiek przy młodej mdłości (przez cały dzień) oraz wymioty trzymały mnie do końca 3 miesiąca, oby tym razem nie było powtórki :no:
Kerna ja chyba wybiore się dzisiaj bo te bóle podbrzusza mnie trochę martwią ;-) Wolę dmuchać na zimne:tak:

reklama
hmm dziewczyny czy tylko mi się wydaje czy rzeczywiście te z nas co mają dziewczynki miały częściej mdłości w ciąży?

no ja z córcią nie miałam, żadnych mdłości ani wymiotów...

tak po za tym to witam wszystkie mamusie:-D
daje sobie spokój z nadrabianiem moich wczorajszych zaległości:no::shocked2:
jestem lekko przeziębiona wiec poszłam na L4 i juz dostaje cholery w domu ale to pewnie przez tą pogode, zimo jak cholera wiec siedze z młodą w chacie:baffled:

ja ide dopiero za 3 tyg do gina,to bedzie 8 tc,pozno w sumie,mam nadzieje ,ze do tego czasu bedzie spokojnie:tak:
zrobie tylko morf i mocz by pojsc juz z kompletem badan.
toxo zrobilam razem z beta,bo nienawidze pobieranie krwi:baffled::cool2:

mdlosci nie mialamw poprzedniej ciazy, troche mulilo ale sennosc...:no:

Ja dostałam powera na sprzątanie myłam podłogi nawet stół fotele i pufy poprzesuwałam bo jakoś mi nie pasowało tak jak stały a nie zmieniały miejsca od kilku lat jakoś tak mnie nosi na sprzątanie a zwykle mam mega lenia...

ja już w domku, odebrałam od babci młodą i nie mam na nic siły czuję że jak się położę to już po mnie - jednym słowem odlot ;)
Ja też jakoś na słodkie nie mam zachcianek, za to na warzywa, owoce i mięsko :) Tak miałam w ostatniej ciąży i była córka, z synem non stop bym jadła pomarańcze i słodycze :)

Jak coś to mi się ten kalendarz chiński sprawdza na opak:-p
Moi chłopcy powinni być dziewczynkami :-D a teraz mi pokazuje na chłopaka, to może dziewczynka... ale się wkręcam.
M wcześniej dzisiaj wrócił, zjedliśmy obiadek i chce mi się spać. M pojedzie o młodego, młodszy jeszcze śpi więc chyba skorzystam z możliwości drzemki.
Zasłony same się wyprasują :-)

pysia podziel się powerem ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry