reklama

Wrzesień 2010...

Witaj Monia wśród nas :-) Będziesz miała córcię ? Super, ja też chcę ! :-)
Magi, gratuluję udanej wizyty i takich dobrych wieści , prawda że to bardzo podbudowuje i humor taki dobry na wiele dni ? :) Cieszę się!
Dzwoniła dzisiaj moja mama, już normalnie rozmawiamy o dzidziusiu, czuję ulgę, dobrze że tak. Jedynie te słowa" ale ojcu powiedz sama, ja jakoś nie mam ochoty" .No to jeszcze czeka mnie przeprawa z tatą :|
Dobranoc Mamuśki, słodkich snów :)

reklama
Beniaminka nie martw sie; mi sie wydaje, ze nawet najsurowszy ojciec przyjmie w koncu do siebie taka wiadomosc, w koncu to mezczyzna, a oni raczej szybciej "przełykaja" takie wiadomosci. to oczywiscie tylko moje skromne zdanie.

Hej dziewczęta :-)

Tak czytam forum od wczoraj.. dopiero dzis z racji tego, ze nie spie juz o 7 mam sile cos napisac. Ogolnie widze pewna zaleznosc: od rana tak do poludnia tryskam energia, popoludnie i wieczor to jak po sportcie extremalnym :-)

Witam Monie i inne nowe mamusie. Ja byc moze, jak Monia tez poznam jutro plec - mam nadzieje, ze maluszek odwroci sie odpowiednio :-)

Magi - gratuluje dobrych wiesci a za Gizeli mieszkanko trzymam kciuki :-)

Pozdrawiam niedzielnie, slonecznie..

Hejka mamusie!!
Ja zamiast w niedziele pospac do 10 to jakiejs cholery budze sie o 6 i juz jestem wyspana!!a wieczorem o 20:30 juz spie!!
Wlasnie sniadanko wcisnelam,kanapeczki oczywiscie z pomidorkiem hi:)
Mi apetyt wrocil,mdlosci juz te najgorsze odeszly ale tez zauwazylam ze co chwile przy lodowce jestem:) a wieczorem tez konia z kopytami bym zjadla....ale staram sie zapychac owocami!
We wtorek USG:D,czuje ze chyba bedzie chlopiec ,z corcia tez odrazu czulam ze dziewczynka :) fajnie by bylo miec chlopczyka ale co Bozia da oby zdrowe:)!!
Milej niedzieli wam zycze kochane mamusie !!

WITAM WRZEŚNIÓWECZKI
jA też coś spać w niedzielę nie mogę nie to co przed ciążą.... w sobotę zwykle jakaś imprezka,piwko,winko itd. to spało się do 12 a teraz...cóż przynajmniej głowa nie boli, za to mąż wczoraj oblewał wiadomość o córce i dziś cierpi:-)
Jaka pogoda u was ? bo w wa-wce okropna:no:
pozdrawiam i życzę udanej niedzieli

witam i ja:-)
Miałąmtego pecha,że do pracy przyszła kichająca pielęgnaira......no i oczywiście teraz ja smarkam i kicham:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak nie urok....
u was też tyle śniegu????? no deprecha jak nic...
witam nową mamę:tak:

Witam serdecznie. Ja to ani wczoraj, ani dzisiaj spac nie mogłam. No ale fakt, że 22 to ja już śpię, a najchętniej to i o 20 bym się kładła... Jeżeli chodzi o pogodę tto w Zgierzu też mnóstwo śniegu i ciągle pada i pada i przestac nie chce. Ale w radiu mówili, że podobno przyszły weekend ma już byc wiosenny. Oby...

Beniaminka nie martw się napewno nie będzie aż tak źle. Ja też się bałam powiedziec mojemu tacie o tym, że zostanie dziadkiem (on dopuszczał taką myśl za jakieś min 5 lat), a po pierwszym momencie szoku okazało się, że się bardzo ucieszył. Może u Ciebie też tak będzie? Tego Ci życzę.

Miłego dzionka.

reklama
Witam wszystkie "Stare" i nowe mamusie. U nas dzis , po sniegu sladu nie ma , ale leje jak z cebra i tez deprecha.
Kerna ciesze sie , ze jestes juz w domku , a na przeziebienie czosnek-beeeee.
Beniaminka ja tez mam problem z powiedzeniem o ciazy a najgorsza bedzie moja tesciowa( ale z nia zwlekam , moze sie uda jak dziecko bedzie juz roczek mialo :-D).
Tez juz bym chciala poznac plec- ale jeszcze musze troche poczekac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry