reklama

Wrzesień 2010...

Witam wrześnióweczki:tak:
ja dzisaj wstałm o 13:szok: i obiad bede miała chyba dzisiaj na 17:no: ale najwazniejsze ze będzie,mnie dzisiaj jakos brzuch pobolewa i na dodatek czuje sie fatalnie a to wszystko przez tą pogodę, śnieg pada juz od godziny,
ide dokończyć obiad ale bede was śledzic na bierząco:tak:
miłego popołudnia mamuśki

reklama
oj jaka dobra zupka mi wyszla..:) najedzona teraz leze..i jeszcze pozniej zrobie rogaliki:)

mnie tez brzuch pobolewa juz od wczoraj..troche boli w prawym boku i nie wiem czy to jajnik czy moze wyrostek bo nigdy jeszcze nie wycinalam.. i czuje jak cos sie tam przelewa i bulgocze..dziwne bo na dzidzie za wczesnie..

Mi zostały jeszcze dwa pstrągi w zamrazalniku prosto z hodowli...pycha , ale jakos nie mam natchnienia do robienia ich.Chyba na wielkanoc zostawie.
Małgos im koslawsze tym bardziej domowe...najważniejsze zeby dało sie zjesc :)napewno beda pyszne

Ostatnia edycja:
Hejka mnie dziś boli brzuszek, musiałąm się dwa razy no spą ratować, czuję takie pęcznienie, kłucie po bokach, miałam iść do kościoła ale zrezygnowałam...u mnie obiad tradycyjny schabowe surówka,ryż.Jak czytam o waszych pomysłach kulinarnych to dostaję kompleksów...

Hejka!

monia.gryc witaj na wrześniówkach! Na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

Ja wczoraj próbowałam zrobić się na bóstwo na te urodziny szwagierki no i ubieram bluzkę, którą zaplanowałam a tu niespodzianka - widać w niej brzuszek jak na dłoni :-) :-D :-)

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli!

reklama
bóle po bokach brzuszka oznaczają bóle ciążowe:tak: Macica rośnie, więzadła się rozluźniają itd....:tak:odpoczywaj:tak:
A ja kicham i kicham...nos zatkany...czosnek nie pomaga:no:. ani apetytu nie mam.wy tu o pstrągach piszecie a mnie to nic nie rusza:baffled::baffled::nerd::nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry