reklama

Wrzesień 2010...

Hejka mnie dziś boli brzuszek, musiałąm się dwa razy no spą ratować, czuję takie pęcznienie, kłucie po bokach, miałam iść do kościoła ale zrezygnowałam...u mnie obiad tradycyjny schabowe surówka,ryż.Jak czytam o waszych pomysłach kulinarnych to dostaję kompleksów...

kochana mam to samo od 2 dni..wlasnie pisalam wczesniej o tym.. i do tego ciagle cos mi bulgocze.

reklama
Dokładnie też czuję bulgotanie , łudziłam się ,że to może fasolka, ale to bardziej wygląda na jakieś wzdęcia, gazy:szok:, ja mówiłam swojemu ginowi ,że osiwieję w tej ciąży- na to on,że przefarbujemy włoski i będzie ok.

oj z zaparciami mialam taki problem ze w piatek caly dzien klulo mnie w calym brzuchu..i jak mnie zlapalo to zgieta szlam do toalety..ale od tamtej pory juz jest ok.. a moze mamy juz to szczescie i zaczynaja sie nasze niunie powoli ruszac i stad te bulgotania i przelewania..:)

magi u mnie to samo..;/ snieg sypie..ale oby do srody..bedzie lepiej:)

dziewczynki jesli chcecie fajny przepis na pyszne rogaliki to zapraszam na watek kulinarny :) ja zrobilam z dzemem wisniowym ale we wtorek jak moj E wroci z trasy zrobie z nadzieniem orzechowym albo nutella:)

I ja sie niedzielnie leniwie witam Za oknem tak jak chyba wszedzie plucha i okropnie i niedziela z tv.
Dziewczny mnie od jakiegos czasu bola cale rece, ramiona az po dlonie i palce. W nocy az sie budze z bolu, tak mysle czy to ma zwiazek z dzidzia ze zjada mnie od srodka?

Jutro wizyta wiec sie podpytam, denerwuje sie ale z drugiej strony jakis taki wewnetrzny spokoj czuje i mysle ze wszystko bedzie dobrze:)
Tymczasem milego wieczorku. Ide najszybsza salatke swiata robic tunczyk ananas kukurydza i majonez i przed telewizor ;)))

Kerna- ja mam pytanko do ciebie:
czy mialas jakies objawy skracania sie tej szyjki-pytam bo dziewczyny chyba cos jest nie tak,nie krwawie ale mam takie uczucie jakby dzidzius mial mi wypasc,twardnienie macicy,kobiecych narzadow tez okropne uczycie...

Kerna- ja mam pytanko do ciebie:
czy mialas jakies objawy skracania sie tej szyjki-pytam bo dziewczyny chyba cos jest nie tak,nie krwawie ale mam takie uczucie jakby dzidzius mial mi wypasc,twardnienie macicy,kobiecych narzadow tez okropne uczycie...
Olcia, ja jeszcze nie mam założonego pessara, pewnie we wtorek decyzja. Ale napiszę Ci , jak ja odczuwam to skracanie się szyjki.
Najpierw silne ciągnące bóle po obu stronach brzucha-sam dół, jak miesiączkowy, i taki ciężar w dole brzucha- w środku, w pochwie, równiez podobny do stanu pierwszego dnia miesiączki, takie rozpulchnienie, bolesność. Ale nie jest to stale, jak odpocznę mija. Jak podzwigam dużo to czuję bardzo, wiec oszczedzam się jak mogę. Nie wiem czy jakoś pomogłam, bo to pewnie są odczucia indywidualne.

reklama
Beniaminka dziekuje
pewnie indywidualne,ale bardzo podobnie,ja juz nic nie robie prawie wcale a ciagle mnie boli i twardnieje a problem jest taki ze mieszkam w UK i tu nie badaja ginekologicnie chyba ze krwawisz albo cos,a martwie sie strasznie i boje sie chodzic bo jak chodze to jest gorzej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry