reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Hej Mamuśki :-)
mam pytanie boli mnie gardło mam katar wiem że nic lekowego nie mogę brać może macie jakieś sposoby domowe bo my w tym samym okresie ciężarówkowym jesteśmy :-D ja 11 Wrzesień

reklama
Ja juz robie off kompa wiec dobranoc i kolorkowych. Zero krzykaczy nad glowami, wygodnych wyrek i slicznych snow zycze :) Skrzat napewno sie odezwe w pon co do cisnieniomierza :) a ciacho dobra sprawa hhehehe :)

mam pytanie boli mnie gardło mam katar wiem że nic lekowego nie mogę brać może macie jakieś sposoby domowe bo my w tym samym okresie ciężarówkowym jesteśmy :-D ja 11 Wrzesień

ja tez 11 wrzesień :)
a co można brać w ciąży to niestety nie pomogę Ci bo jeszcze nie chorowałam ale dziewczyny napewno coś doradzą...można też sok z cebuli albo mleko z czosnkiem i miodkiem :)

Dziewczynki troszkę się przestraszyłam, jutro odpocznę i mam nadzieję, że już nie będzie bolało.. Dziś jestem wyjątkowo zmęczona cały dzień a głupia ja nie odpoczęłam nawet chwilkę...teraz leżę a naczynia też leżą niestety w zlewie.. i czekają na M aż wróci...ja jestem strasznie zielona jeśli chodzi o dolegliwości, bo pierwsze Dzidzi mieszka u mnie w brzuszku :-) fajnie, ze jesteście.. dzięki Wam będzie mi mądrzej i łatwiej :-)

Ja się już żegnam dziewczyny, zakupy mnie wykończyły, do tego z TŻ i...teściową ;-) :-)
Tosiu, pierwsza ciąża , to i macica świeżynka i mała pewnie, mnie w I ciązy( a byłam chudzina dziecina) dzidziuś rósł szybciej niż moja macica,i stawiała się, bolała , potem plamiłam. Ale nic grożnego, chwilę leki i puścili do domku, wszystko było Ok.
Teraz też czuję ciągnięcia, kłucia- wiemże przede wszystkim to rozciągające się więzadła macicy, to trochę taki ból jak w ćwiczeniach rociągających. Odpoczywaj więcej, nózki do góry i ból powinien minąć. A Na wizycie oczywiście zgłoś to lekarzowi niech zbada.
Dobrej nocki, i kolorowych snów dziewczyny, spokojnych sąsiadów w nocy :-)

Dorotko Obiecuję poprawę, nie zauważyłam wezwania :zawstydzona/y:czytałam was cały czas, ale tyle skrobiecie, że nie wszystko dałam radę nadrabiać . Jakoś tak czuję się wiosennie i w ogóle nie chce mi się w domu siedzieć, ciągle w trasie :-p

żce
mi jeszcze kaszel do tego doszedł, wiec wizytke i internisty wczoraj zaliczyłam, ale poradził tylko apap zwykły w razie gorączki i drosetux na kaszel po łyżce stołowej 3-5 razy dziennie i ciepło sie ubierac. Mleka ja osobiscie nie toleruję, bo mi nie słuzy, wiec herbatka z cytryna i miodem, ale tez nie za dużo. Wygrzanie w łózeczku i wyspanie pomoga jedynie. Zdrówka zyczę :)

reklama
Do góry