reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Kerna jestem za twoim pomysłem,
Ja tylko się melduję, że u mnie wsio ok
Siostra poleciała do Irlandii bez małej bo nie ma dla niej dokumentów i teraz ja opiekuje się moją księżniczką, która nie daje mi chwili wytchnienia.
Nic mykam spać bo z rana moje słonko małe mnie obudzi zapewne koło 8.
Witam ciepło nowe mamy :)

Zasiadłam przed kompem i wszyscy uciekają :-p Kurcze ja mam taką manie na owoce teraz,że mamie wszystkie słoiki z brzoskwiniami opróźniłam :-p
Też tak macie że czasami brzuch jest twardszy na dole? odkąd zaczął wyłazić i się zaokrąglac to cały czas go macam :-)
Dobra to ja też uciekam, karaluchy pod poduchy brzuchatki ;-)

Dziewczyny Podaje na Kulinarnym przepis an syrop dla ciezarnych na przeziebienie, kaszel i bol gardla dostalam go wczoraj od mojej poloznej i naprawde jest pyszny i co najwazniejsze dziala.

A ja się witam porannie z mega bólem głowy, właśnie kawę wmuszam, oże ciśnienie podniesie i przejdzie bo u nas słonko i nie zamierzam w domu siedzieć :) Tylko troszku wieje :/

Dzien dobry Wiosennie
Ja dzisiaj tez bol glowy ale mniejszy niz wczoraj , u mnie sloneczko z taka niesmialoscia wychodzi ale na pomorzu ma dzisiaj popadywac wiec nie za bardzio licze na nie

Dorotko Obiecuję poprawę, nie zauważyłam wezwania :zawstydzona/y:czytałam was cały czas, ale tyle skrobiecie, że nie wszystko dałam radę nadrabiać . Jakoś tak czuję się wiosennie i w ogóle nie chce mi się w domu siedzieć, ciągle w trasie :-p
no to super!! JAk to mówią...w domu ludzie umierają:-p:-p też bym gdzieś wyskoczyła....ale wszędzie daleko i pogoda dziś mało zachęcajaca póki co:sorry2:
A co do twardosci brzuszka to też tak mam i pewnei wszystkie tak mamy:tak: dzidzia wychodzi na zewnątrz:-D

reklama
dobra dziewczyny posprzątałam w takim razie na kulinarnym a Was proszę nie zapominajcie o tych podziękowaniach:tak: warto wiedzieć że przepis jest wypróbowany:tak: ja tam widziałam, że agamati cos robiła, saraa też..nie wiem jak reszta, ale przegladnijcie przepisy;-)

Do góry