reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Witam popołudniowo:-)
Dorotka ja też jestem tego samego zdania. Naprawde masa dziewczyn wysłała prośbe o wpis do listy a nie doczekałam się ani jednego postu u nas:sorry2: Wiadomo, że nie bedziemy kategorycznie kasować tych co napisały tyle albo tyle postó, bo wiadomo, nie każdy pisze nałogowo:-) Ale to jest nasza lista! to jest nasze forum, nasz kacik i chyba warto mieć na liście swoje dziewczyny a nie pół Polski co rodzi we wrześniu:dry::dry: Wiadomo, że nawet jak wykasujemy kogoś kto pisał daaawno na samym początku a teraz w ogóle się nie udziela to zawsze jak tej osobie się zachce z nami pisać to wciągniemy ja w listę i po kłopocie:tak: A będzie przejrzyście. Są dziewczyny które zaginęły...np. JojoB, JulkaS moderatorka:sorry2: i wieeele innych....

reklama
WITAM DZIEWCZYNY
Nadrobiłąm weekendowe zaległośći......było tego
Ja po weekendzie u mamy...nie ma jak u mamy...powiedziałam jej o ciąży...dopiero bo po poronieniu, nawet najbliższych informujemy dopiero po pierwszym trymestrze.
Najadłam się gołłąbków i dostałam żarcia na rok czasu.
Dziewczyny jak mam zrobić suwaczek?Jestem beztalenciem kompuerowym(mąż programista) tak więc pomóżcie.

Witam się niedzielnie.
U nas dzis wiało i padało z kościoła to biegłam z małą do domu bo parasol wywijało na lewą strone a nie chciałyśmy zmoknąć, ale mała miała frajdę uwielbia deszcz i kałuże.
Ja dziś nie wyspana.Małą absorbująca na maxa.Na nic nie mam czasu teraz lecimy jeść kolacje, zrobić łóżka, kąpać się poczytać bajki a potem lulu.
Oby jutro jutro świeciło słonko...

widzę aktywnie spędzasz czas :-) no ale przy takim małym szkrabie nie można się nudzić :-D widzę że bardzo kochasz siostrzenicę a ona ciebie...to tak jak u mnie moje dziewczyny nie moga sie nigdy doczekać kiedy do nich przyjadę....a kocham je chociaż są taaaakieeee niegrzeczne hehehehe no ale norma to tylko dzieci :tak: może jutro jak będzie ładna pogoda to zrobię im niespodziankę i odbiore ze szkoły wcześniej bo zawsze to biedne siedzą na świetlicy aż siostra je po pracy odbierze :-) no to sie ucieszą jak ciociusiuńcia wparuje do szkoły :-)

Witam popołudniowo:-)
Dorotka ja też jestem tego samego zdania. Naprawde masa dziewczyn wysłała prośbe o wpis do listy a nie doczekałam się ani jednego postu u nas:sorry2: Wiadomo, że nie bedziemy kategorycznie kasować tych co napisały tyle albo tyle postó, bo wiadomo, nie każdy pisze nałogowo:-) Ale to jest nasza lista! to jest nasze forum, nasz kacik i chyba warto mieć na liście swoje dziewczyny a nie pół Polski co rodzi we wrześniu:dry::dry: Wiadomo, że nawet jak wykasujemy kogoś kto pisał daaawno na samym początku a teraz w ogóle się nie udziela to zawsze jak tej osobie się zachce z nami pisać to wciągniemy ja w listę i po kłopocie:tak: A będzie przejrzyście. Są dziewczyny które zaginęły...np. JojoB, JulkaS moderatorka:sorry2: i wieeele innych....

a czy ja na taka liste zasługuję czy nie za bardzo????? :confused: jak nie to trudno :-)

no a ja zrobiłam jednak włosy mam małe jakieś wyrzuty ze cos sie teraz stanie z moim skarbem ale nie chcę się zadręczać :no: już za póżno.........no i wyrwałam brwi...potem o 20 zmywam farbę i kompanko dziś zrobię se piling....mam dove więc chyba mogę trochę złuszczyć ten brzydki naskórek.....no i zrobię szał wyoliwkuję całe ciałko nie tylko brzuch :happy2:
a potem kolacja dziś spagetti :-) ja robię z sosem słodko kwaśnym też lubię ten z biedronki i mięskiem mielonym :tak: wpadnę do was jak się oporządzę ;-) a tym czasem się żegnam ;-)

jak już będziecie sprzątać, to wciągnijcie tosię na listę ;-) ja dziś tak jak sobie obiecałam nic praktycznie nie robię.. sama się zastanawiam jak to się stało, że tak szybko mi minął dzień... na deserek zrobiłam tiramisu z torebki :-D trzeba sobie posłodzić a zarazem ułatwiać życie :-D

Ja dzis sie tylko melduje :) i po krotce powiem ze mialam dzis dzien rodzinny i wspomnieniowy , wygmeralam gry z dziecinstwa, stare zdjecia i ogolnie bylo jakos tak zjazdowo i wpomnieniowo :) A teraz uciekam na tv i salatke z pomidorkami :)

Witam się, jak zwykle wieczorową porą :)
U nas dziś cały dzień na przemian padał deszcz i świeciło słonko. Przez taką pogodę miałam totalnego leniwca :)
Przed obiadkiem wpadliśmy do teściów na kawusię i ciacho. Na obiadek zrobiłam pieczeń, ziemniaczki i buraczki. Następnie wyciągnęłam moją familię na zakupy do M1 - musiałam kupić sobie jakieś wygodne buty na wiosenne spacery. Teraz przeglądam net i ziewam, jak najęta!!! Ach ta pogoda. Na szczęście jutro ma już być słonecznie!!!
Miłego wieczoru :)

dobra to ja zmykam na taniec z gwiazdami:sorry2::sorry2: odmóżdżacz jakis mi się przyda na wieczór.
A co mi się przypomniało co do mazaży w ciąży. Kiedyś w tv mówili o masażach, że lepiej nie robić przez niedoswiadczone osoby takich intensywnych masaży. Jedna laska u frzyjera zemdlała podczas masażu głowy:baffled::baffled: tosia powoli z Dorotką jak zaakceptujecie nasz pomysł będziemy robić porządki w liście wiec jakby co to nam przypominajcie co jeszcze;-);-)

reklama
Do góry