reklama

Wrzesień 2010...

Witam kawowo,porannie i slonecznie :) Dorotka i Kerna - jestem za aktualizacja listy !!! Wczoraj poganialam z m po sklepach - tragedia ... dobrze ze bylismy przewaznie w meblowych bo musialam sobie od czasu do czasu po prostu usiasc i odpoczac . Zero kondycji !!! az sie wystraszylam .Oczywiscie nic zesmy nie znalezli z mebli ,ale jak weszlismy do czesci sklepu z rzeczami dla baby to nie moglam m z tamtad wyciagnac :) Slodko to wyglada jak facet grzebie w smoczkach a potem jeszcze doksztalca sie u ekspedientki co i jak :) Milego dzionka brzuchatki !!!

reklama
Witam poniedziałkowo. Całe szczęście mam dziś wolne i masę spraw do załatwienia. Dzisiaj USG o 19.30, bardzo się martwię, chciałabym, żeby było wszystko dobrze... Szkoda, że to dopiero tak późno, a nie choćby o 15 czy 16... Trzymajcie za mnie kciuki proszę, bo boję się potwornie. Za dużo w moim otoczeniu było przykrych sytuacji w ostatnim czasie, jeżeli chodzi o ciąże :( Ale staram się być dobrej myśli, że moja kruszynka rośnie prawidłowo i trzyma się bardzo dobrze :) Miłego dnia

witam porannie, za oknem tak sobie ale na szczęście nie pada:-) dziś jakoś będę musiała się dotoczyć na rynek bo małemu buty muszę kupić jakieś i znowu z kasy wyskoczyć trzeba:sorry2:
Gizela jesteś przecież na liście od ładnych kilku dni:baffled::baffled: a może nie w ten dzień Cie wpisałam:confused::confused::baffled::baffled:
Misiaaka jeśli ktoś nie chce być na liście to nie musi:tak::tak:
Kinia spokojnie, stres niewskazany:no:

Dzieńdoberek z rańca
smile.gif

Jak minąl wam week, mi milusio
smile.gif
Pogoda śliczna dosyć była i relacje z mężusiem cieplutkie były
biggrin.gif
icon29.gif
jakoś w II trymestrze odczuwa sie inaczej- Wy też tak macie?

i jeszcze jedno pytanko mnie naszło- czy planowaliście płeć dziecka?i czy wam się udało? (wiem, że są takie posrty na forum, ale nie uzyskałam tam odpowiedzi;) a ciekawi mnie to)
Ja starałam się o dziewczynkę seksik w 5, 10, 12 dc owu okolo 14/15 się zobaczy może za dwa tygodnie co nosze pod serduszkiem:)
wizyte mam 7kwietnia:)

miłego dzioneczka;)

Ja przy żadnym dziecku płci nie planowałam. Co Bóg da to będzie:tak:
A ja tez w pracy, mam już dosyć, nie mam siły wstawać, biec do pracy, syn zawsze się ślamazarzy przy ubieraniu a ja z jęzorem na wierzchu prawie biegnę do pracy, efekt, przychodzę zmęczona, kolka mnie łapie i słabo mi:dry:
Myślę czy nie wziąć tygodniowego L4 jak będę na wizycie bo naprawdę nie wyrabiam, koncentracja nie ta sama - po prostu wolniej myślę i tylko słyszę że czas się obudzić:dry:
Normalnie płakać mi się jakos chce:-(

reklama
a cóż to za lista jakiś wątek zamknięty czy coś? i kto tam może być?
:-)

nie to aktualizacja wrzesniowek

Chodzi o listę wrześniówek
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam popołudniowo:-)
Dorotka ja też jestem tego samego zdania. Naprawde masa dziewczyn wysłała prośbe o wpis do listy a nie doczekałam się ani jednego postu u nas:sorry2: Wiadomo, że nie bedziemy kategorycznie kasować tych co napisały tyle albo tyle postó, bo wiadomo, nie każdy pisze nałogowo:-) Ale to jest nasza lista! to jest nasze forum, nasz kacik i chyba warto mieć na liście swoje dziewczyny a nie pół Polski co rodzi we wrześniu:dry::dry: Wiadomo, że nawet jak wykasujemy kogoś kto pisał daaawno na samym początku a teraz w ogóle się nie udziela to zawsze jak tej osobie się zachce z nami pisać to wciągniemy ja w listę i po kłopocie:tak: A będzie przejrzyście. Są dziewczyny które zaginęły...np. JojoB, JulkaS moderatorka:sorry2: i wieeele innych....

no wlasnie,przelotem ja tez mam termin na wrzesien i koniec pisania:tak:

Kerna ja też chcę na listę...już pisałam prośbę a mnie ciągle nie ma:-(...a chcę być z wami....:tak:
Ciebie to juz widzialam tam,juz nie pamietam,ale albo ja albo Kerna dodala

My nie planowalismy plci , po prostu chcielismy miec dziecko bez roznicy chlopiec czy dziewczynka, byc moze przy 2 bede marzyla ale ja mowie jak Bog dal byle zdrowe

to tak jak my ,generalnie parka byloby milo,ale teraz to juz tylko zdrowe malenstwo

dzien dobry:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry