reklama

Wrzesień 2010...

ale bym zjadała taka zapikenke....mmmmmmm.....najgorsze jest to ze ja nadal wymiotuje.....ale teraz stwierdziłam ze bede przynajmniej miałą czym...mam dosc krakersów i wody mineralnej...teraz jak haftuje to wszystkimi barwami teczy:)

reklama
ojj..dziewczynki ja to pochlaniam jedzenie od zawsze bo moim marzeniem bylo przytyc tak do 48kg..ale coz..nie mozna miec wszystkiego..
zjadlam kolacje "bogate kanapki" z czym tylko sie dalo i nie moglam zmiescic do buzi hehe.. jabluszko, gruszke..i mam chec na lody:))

ale bym zjadała taka zapikenke....mmmmmmm.....najgorsze jest to ze ja nadal wymiotuje.....ale teraz stwierdziłam ze bede przynajmniej miałą czym...mam dosc krakersów i wody mineralnej...teraz jak haftuje to wszystkimi barwami teczy:)
hahahhahahaha....a to dobre:).Wiesz mówią,że najlepiej się "to" robi po sałatce,a potem "Jak Ci się sałatka ułoży,takie będziesz miała życie"hahahahha.Co ja mam za głupawkę dzisiaj hihihih.:)

no widzę, że długo tak mozesz..wywlekać, wypominać, łąpać za słówka. Na pewno wszyscy bedą sie świetnie czuli czytając takie miłe posty. powoli zaczyna mi brakować cierpliwości...czytaj ze zrozumeiniem i prosze Cie zastosuj się

Proszę wziąć na luz, bo niemiło robi się na forum - aż się pisać nie chce!!!
Mamy się wspierać, nieprawdaż????

malgos chcesz przytyć:szok::szok::szok: no nie mogę...ciesz sie figura babo jedna!!!! potem urodzisz i bedziesz super laską:tak::tak: a ja zmykam na barwy szczęścia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry