reklama

Wrzesień 2010...

reklama
jak się rozpadają,to za mało mąki dajesz,acha no i dorzuć jedno jajo więcej i powinno być ok;).O nie i znowu o jedzeniu?,kopytka z kapustką kisz i skwareczki do tego MASAKRA!!!:))).
aham..no ok. może kiedyś znowu się skusze i spróbuję;-);-)

A moze zalozyc temat znaszymi i dziciakow fotkami?
no z tym nie ma problemu

No nie ale bym takich kopytek zjadła :)
A moge spytac co to za lista??
a lista wrześniówek, nasze terminy itp.

Czytałaś linka? Podoba ci sie ta dietka? Jak urodzimy to możemy ją zacząć razem. Na temacie Duże jest piekne dziewczyny mają wątek o tym samym tytule i tam opowiadają o efektach tej diety.

Dobranoc dziewczyny :) ja padam na pyszczek zagrabilam dzisiaj liscie z polowy ogrodu ,jutro jak dam rade sie ruszyc to powalcze z druga polowka :)

Weszłam tylko na chwilę żeby sprawdzić jak tam u Was dzisiejszy dzień minął i widzę najpierw kolejną sprzeczkę (szkoda), a potem o wiele przyjemniejszy temat: JEDZENIE :-D
Od jakiegoś czasu chodzią za mną wspomniane już dzisiaj kopytka z mięskiem w sosie i do tego kapustka kiszona :-) Może wreszcie w sobotę dam rade zrobić.

tak,tak twaróg,cukier waniliowy jaja i ziemniaki ugotowane i zmielone,troche mąki i pierożki leniwe gotowe;).Do tego masełko rozpuszczone i cukier i.....GŁODNA JESTEM znowu:((( hahahhaha
Oj zjadłabym zjadła. Tylko muszę wolną chwilę znaleźć na zrobienie:-)
Echh kończę z tym jedzeniem, bo jeszcze mnie najdzie i zajrze do lodówki, a dziś już się wystarczająco najadłam :-p

Czytałaś linka? Podoba ci sie ta dietka? Jak urodzimy to możemy ją zacząć razem. Na temacie Duże jest piekne dziewczyny mają wątek o tym samym tytule i tam opowiadają o efektach tej diety.

Jeszcze nie czytałam ale juz dodałam go do zakładek i spojrze na pewno.Bardzo chętnie możemy razem ją zacząć we dwie zawsze raźniej,a może jeszcze ktoś będzie chciał się przyłaczyć?!:).Bo "małe" jest piękne,a duże bardziej piękniejsze!!!!hahahah tak to sobie wymyśliłam;)hihih

Zmykam juz bo sama siebie przeszłam dzisiaj,jeżeli chodzi o czas spędzony przed monitorem:).Dobrej nocki dla Was wszystkich,kolorowych senków,i do jutra;).:tak::-D:tak: img991..jpg:szok:;-):szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry