reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Dziewczyny :-) Muszę się Wam pochwalić, bo pękam z radości :-) Właśnie dzwoniłam do ośrodka badań prenatalnych , bo dzisiaj minęło 2 tyg od badania, pobrania krwi. Pani mi powiedziła , że wynik jest SUPER! Czyli moje wiekowe ryzyko bardzo, bardzo zmalało, ależ poczuła spokój i radość. Ufff:-) Dostałam termin na kolejne badanie c-d, a zarazem badanie połówkowe w 20 tyg c. , to już będzie tylko USG genetyczne, nie ma żadnych wskazań by robić amniopunkcję czy inne dodatkowe. jestem przeszczęśliwa !

ekstra!!! bardzo się cieszę!!! super, super, super!

reklama
ja czuję że to będzie dziewczynka i ginka powiedziała że pisiaka nie widzi ale żeby nie zapeszac lepiej jeszcze poczekac ;-) jakby coś to na imię będzie miała Laurka tak jak już pisałam na wątku z imionkami :-) tak też mówimy do brzuszka :tak: chyba jak jest tam mały chłopczyk to się nie obrazi co?? jak myślicie?? :zawstydzona/y:
beniaminka rewelacja!! wielkie gratki!! samych takich pozytywnych wiadomości!!

Witam przy kawusi. Nie zaglądałam tu cały wieczór i widzę że wiele mnie ominęło, naskrobałyście kochane ojoj:-)
Beniaminka super wieści:blink:
Właśnie zastanawiam się co dziś na obiadek... Nie mam ostatnio pomysłów:baffled:
Także posiadam profil na nk więc jak ktoś chce pozaglądać to chętnie podam na priva, oczywiście prześlijcie mi Wasze.
Miłego i słonecznego dzionka mamuśki:cool2:

Dziewczyny :-) Muszę się Wam pochwalić, bo pękam z radości :-) Właśnie dzwoniłam do ośrodka badań prenatalnych , bo dzisiaj minęło 2 tyg od badania, pobrania krwi. Pani mi powiedziła , że wynik jest SUPER! Czyli moje wiekowe ryzyko bardzo, bardzo zmalało, ależ poczuła spokój i radość. Ufff:-) Dostałam termin na kolejne badanie c-d, a zarazem badanie połówkowe w 20 tyg c. , to już będzie tylko USG genetyczne, nie ma żadnych wskazań by robić amniopunkcję czy inne dodatkowe. jestem przeszczęśliwa !

No to super! Ciesze sie że tak wszystko sie pięknie ułożyło!
A ja ide już ćwiczyć twardo nóżki i rączki. Potem do lekarza (mam stracha) i na zakupy.
Miłego dzionka życze wszystkim brzuszkom!

Wielkie GRATULACJE!!!!! Kochana najpiękniejsza wiadomosć podejrzewam jaka mogła Cię spotkać! Cieszę się razem z Tobą:tak::tak: Dzidzia pewnie czuje że jesteś szczęśliwa i też jest jej cudownie!!!! Gratki jeszcze raz!!!!!!!!!!!!

ja czuję że to będzie dziewczynka i ginka powiedziała że pisiaka nie widzi ale żeby nie zapeszac lepiej jeszcze poczekac ;-) jakby coś to na imię będzie miała Laurka tak jak już pisałam na wątku z imionkami :-) tak też mówimy do brzuszka :tak: chyba jak jest tam mały chłopczyk to się nie obrazi co?? jak myślicie?? :zawstydzona/y:

Ja też mówię jak do dziewczynki bo mam na tym punkcie obsesję:zawstydzona/y: Chcę babkę i tyle....A jeśli facet to nie obrazi się.....chyba:-D:-D:-D

Baniaminka wspaniałe wieści:-)
nowaolka ja też chuda nie jestem i nigdy nie byłam;-) A najlepsze jest że zazwyczaj ruchy czuję siedząc a jak się położe to mogłabym do rana leżeć i nic:sorry2: Ale to na razie delikatnie i sporadycznie ale na pewno nie ruchy jelit:-)

Cześć dziewczyny! Też trochę dziś pospałam! A potem przez godzinę nadrabiałam zaległości! Wczoraj - gorąca atmosfera, aż się bałam odzywać!!!
Bardzo gratuluję dziewczynom, które poznały płeć dziecka! U mnie chyba jeszcze daleko, bo ja koniec września jestem!
W czwartek mam wizytę kontrolną tego krwiaka. Wczoraj tak się cieszyłam, bo był pierwszy dzień bez plamienia!!!! myślałam, że to może już!!! A dziś od rana plamię i to jeszcze ile? Smutno mi strasznie, chyba poleżę przez całe święta!!!! o firankach i oknach w ogóle nie myślę.Może latem będę się czuła lepiej - to nadrobię zaległośći!

Dziewczyny czy wam tez piersi mniaj bola niz na poczatku ??? Zauwazylam to u mnie od jakichs 3-4 dni i nie bardzo wiem czy mam sie cieszyc czy moze raczej nie :)

Też czuję mniejsze napięcie w piersiach, ale to chyba norma w drugim trymestrze! chociaż piersi mocno mi się powiększyły - mogłoby tak zostać, zawsze marzyłam o większym biuście!!!:-D

Z suwaczkiem też próbowałam na różne sposoby, ale jakieś beztalencie ze mnie! więc dałam sobie spokój!

Beniaminka - gratulacje! Wielka radość!!!

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny!
U nas coś jakby sie chmurzy..ehhh
Beniaminka super wiesci, gratki wielkie!

Tez mam profil na NK, jakby któras chiala sie wymienic :)
Gaja ależ chwal sie , chwal.
A ja musze cos wymyslec na obiadek extra bo mamy 5 rocznice jak jestesmy razem z moim oblubieńcem..hiii

reklama
beniaminka, lilu w pierwszej ciąży od samego początku czułam że to będzie chłopak, teraz wręcz przeciwnie, myślę że moja intuicja mnie nie zawiedzie :-) a co do obrażalstwa, to ja miałam byc Krzysiem i się na rodziców nie obraziłam więc myślę że nasze maluchy w razie co też nam wybaczą :-D:-D:-D

Do góry