reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Dziewczyny blagam zlitujcie sie- karpatka, gofry :-D Takie pysznosci. Mam nadzieje, ze niebawem pojawia sie przepisy na kulinarnym.
Wlasnie zjadlam pomidorowke i sie zastanawiam co by tu jeszcze zjesc. W sumie sama nie wiem na co mam ochote.
Gaja wez pare dni wolnego. Zobaczysz, ze od razu zrobi Ci sie lepiej. W przyszlym tygodniu swieta, wiec mozna wykorzystac.
Mnie cos dzis brzuch pobolewa. Nie wiem, czy to od tego calodziennego siedzenia, czy po wczorajszym pilatesie :-(
Milego popoludnia i nocy ciezaroweczki. Ja juz dzis nie siadam do komputera, mam na dzisiaj dosc

reklama
Czesc kobietki:)
O tej porze to trzeba troche czasu poswiecic zeby poczytac co naskrobalyscie heh.. Ja po 15 wrocilam z pracy i ku mojej uciesze moj E jest w domu:)

Beniaminka cudowna nowina:) ciesze sie razem z Toba:)

dzieqwczyny ja tylko na sekundę wpadam i wypadam. PRzeczytałam że części dziewczyn nie ma na liście. Wyślijcie mi PW z data porodu!! Wszystkie pw czytam i od razu zapisuje. Bo tak na forum, mam zamieszanie, robie kilka rzeczy na raz i moze mi umknąć. A jeśli ktos wysyłał mi pw a nie wpisałam to moze nie doszło:confused::confused: W każdym razie w ten sposób na pewno każdą z Was wpiszę:tak::tak::tak: Tylko dajcie mi czasu, bo net mi cos szwankuje:wściekła/y: Cały dzień nie mogłam dostać sie na forum:wściekła/y::wściekła/y: Jak uda mi się to będę wieczorkiem:tak: A co do NK to Anja tylko Twoje mi się otworzyło. :baffled:Dobra to lecę. papapa:-)

Hej kobitki:-D...ale gadacie o tych pysznościach....a kopytka ze skwareczkami-już mi ślinka leci:cool2:...
A mnie dziś meżuś zaprosił na gofry-pycha-tyle truskawek....i nie byłam w stanie zrobić obiadku....;-)...jak tak rozmawiacie o tym jedzonku ,że powoli znów robię sie głodna.....

olcia super że maleństwo zdrowe :)

no ja się tak najadłam ohhh pękam ale pyszna pieczarkowa mi wyszła:-) zapraszam :-D no i nie powiem że nie zjadłabym sobie pizzy :tak: właśnie samemu robionej...muszę mamę namówić bo mi napewno nie wyjdzie taka pycha :-D....nastałam się przy tych garach a teraz kręgosłup boli :-( a przedemna tyle sprzątania :wściekła/y: no ale muszę niestety nikt za mnie tego nie zrobi :no:........widzę słonko wychodzi a niedawno tak lało że szok :szok:

magii wysyłam do ciebie na priv wiadomości i teraz nie wiem czy je dostjesz bo mi wyskakuje że wystąpił jakis bąd :wściekła/y: kompletnie tego nie jażę :sorry2:

mamuśki jest któraś dziś na takim poverze żeby przyjść mi posprzątać chatkę ?????? :-D bo ja od rana straszny mułek jestem heheh od rana tzn od 12 :blink::szok::-D:-)

Ja tez mulek...:sorry2:

reklama
My z powrotem, z przygodami i jestem padnięta.
dobrze, że jestem najedzona bo pewnie bym miała chcice na wasze gofry.
Beniaminka i Olcia gratulejszon
tosia to ty z moich okolic?

Do góry