reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

jolami popieram słowa dziewczyn zaglądaj do nas częściej a będzie supcio....oderwiesz się od obowiązków i wogóle jest miło...także zapraszamy :) no i życzę powodzenia na badaniach ja też miałam stracha :-) to jak każda a potem sama się śmiałam heheh

ja zjadłam całą michę zupki :tak: i jak tu ma kg nie przybywać ahhhhhhh....ale co tam zrzucę po ciąży mam nadzieję ;-)......doglądne wspólną potem m jak miłość i łazienka będzie wzywać...a na dobranoc jakiś filmik z menem standardowo :tak:
a i oczywiście ten mój lęn silniejszy odemnie heheh pozmywałam tylko połowę tego co jest :wściekła/y: ale jestem leniwiec szok :szok:......

reklama
dziewczyny tragedia tak mnie bardzo boli krzyż ta kość ogonowa no masakra ja nawet leżeć nie mogę a jak chwilę postoję to zaraz muszę usiąść a to i tak na krótko pomaga :( jezu ja już nie wiem co to za ból wszystko mnie boli normalnie i do tego te kłócia po bokach eeehhhhhhhhhhh :(

najlepiej polozyc sie na podlodze, wyprostowac, odprezajaca kapiel tylko nie za goraca i nie dlugo,albo skierowac zimny prysznic w bolace miejce:nerd:

ja wyslalm meza do kfc, mam ochote na cos ohydnego bo tak to wyjatkowo grzecznie i zdrowo ie odzywiam ale raz na jakis czas mozna:cool:

spokojnej nocki

to ja zrobialm,ale ta liste Kernie zostawie,bo jej tylko czcionki mieszam

spadam juz dzis,bo malz w domu i jakos alergii dostaje jak widzi ze pisze
nadrobie jutro
milego wieczoru

Ups to dzieki Dorotka w takim razie.. jakos tak wbilo mi sie w glowe, ze ten watek moderuje Kerna :-)

Co do albumow na profilu, to ja mysle ze za czas jakis wiekszosc z nas bedzie friendsami i pododajemy sobie takowe albumy hehe... :-)
Jestem mega objedzona, ale ciagle mam ochote na jakies ciasto - tylko nie ma mi kto upiec :-p

jakby ktoś mi powiedział, ze można ponad kg winogron zjeść na raz to bym nie uwierzyła :-D

Ja zjadlam kiedys ( bedac juz w ciazy ) prawie kilogram i mialam taka kolke i wzdecia, ze myslalam ze skonam :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ups to dzieki Dorotka w takim razie.. jakos tak wbilo mi sie w glowe, ze ten watek moderuje Kerna :-)

Co do albumow na profilu, to ja mysle ze za czas jakis wiekszosc z nas bedzie friendsami i pododajemy sobie takowe albumy hehe... :-)
Jestem mega objedzona, ale ciagle mam ochote na jakies ciasto - tylko nie ma mi kto upiec :-p

Ja zjadlam kiedys ( bedac juz w ciazy ) prawie kilogram i mialam taka kolke i wzdecia, ze myslalam ze skonam :-D

ja mam karpatke , upieklam nawachalam sie i juz mi starczy, cala dla meza lub gosci

reklama
Onionek moderujemy we dwie:tak::tak: ale lista należy do mnie;-)
Oj matko a ja powiem Wam cosik o owocach. W pierwszej wiadomo jak to w Hiszpani..tonami cytrusy, brzoskwinie itp. no i co?? cukrzyca ciążowa:baffled::baffled: więc teraz umiarkowanie, ale i tak nie liczę na cud:sorry2::sorry2: Jedni móia, że skłonności są uwarunkowane genetycznie a inni, że samemu sobie można zapracować. no i wydaje mi się,że nasz styl życia ma ogrooomne znaczenie a ja niestety padłam ofiarą zachcianek:zawstydzona/y:
Mąż umył naczynia jak codzień zresztą i czekam na m jak miłosć;-)

Do góry