Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hejka-
dziewczyny macie moze wiecej uplawow niz normalnie?-pytam bo ze mnie leje sie jak z kranu,czasem zolte czasem biale lub przezroczyse ale normalnie szok -jakby mi wody odchodzily![]()
Witaj Beatko na forum!Witam ja mam termin na 9 września,życze wszystkim mamusiom szczęścia
Ok Beti dzieki za pocieszenieIde w takim razie sie polozyc
Misiaaka powinno przejść po odpoczynkuNiestety swoje wycierpieć musimy
stan błogosławiony
![]()
Hejka-ale polazilam,a brzuch juz taki sztywny ze myslama ze nie dam rady wrocic
zaraz no-spe lykne,
dziewczyny macie moze wiecej uplawow niz normalnie?-pytam bo ze mnie leje sie jak z kranu,czasem zolte czasem biale lub przezroczyse ale normalnie szok -jakby mi wody odchodzily![]()
nieraz też się ze mnie leje ale nie jak z kranu...ja myślę że dziewczyny mają rację z tym lekarzem
bo wiesz lepiej dmuchać na zimneWitam ja mam termin na 9 września,życze wszystkim mamusiom szczęścia
olcia....ehhhno jak z kranu to trochę dziwne! Obfity śluz jest normalny, no ale w takich ilościach to nie wiem. Anja dobrze radzi![]()

tylko tuliłam go w 1 trymestrze jak bardzo bolała mnie głowa :-( a teraz tak mi żle że szok
a niby 2 trymestr
popijam se pepsi zimną małą szklankę chociaż ale mało pomaga :-(
potem pewnie pojadę do mamy bo nie puści mnie tak szybko do domku
no i pewnie wrócę póżnym popołudniem :-)ojej,moj ostatnio discavey oglada tylkoa mój codziennei wieczorem gary myjemałego kąpie, ubiera, pieluchy zmienia i jeszcze kanapeczki mi zrobił z oliwkami:-)
a ja kotletów sojowych nigdy nie jadłam i powiem ci że nie mam pojęcia jak smakują![]()
tu akurat sie zgadza, z niektorych wątkow blizsze mi osoby po nudzie ucieklyTeż jakoś mi to nie leży.
W życiu takich nudów na lipcówkach nie czytałam.
Ciężko wychwycić coś ciekawego.
Sorry, że obcesowo.
A dziewczyny które fajnie, ciekawie i dowcipnie pisały uciekły przez ich totalne olewanie. Amen
No owszem Haszi tak jest a szkoda, co ?
Co do "zapodawania tematów", to może probowałam zbyt nieśmiało, np. martwiłam sie o przezierność karkową- a tu zero odpowiedzi, pytałam o wybór chrzestnych-jedna odpowiedz, stosunek ludzi z pracy do ciązy- zero... i inne juz nie pametam nawet teraz
ale trudno nie zawsze sie trafi przecież to nie tragedia, nie napinam się heheeh![]()
Po prostu jak czytam kolejny raz co u kogo na obiad, to sie zastanawiam czy to ma byc samo pisanie dla bicia ilosci postów? Na forum luty 2006 od ktorego zaczełam przygode z BB, nawet wczesniej juz bo jeszcze jak szykowalam sie do ciązy, to wiele sie dowiedzialam i wcale nie o kolejnych deserkach , najedzeniu sie, obiadku u Teściowej... kochane Mamuski nie zrozumcie mnie jakos na opak- ja po prostu potrzebuje dialogu!!!!!! No z Wami, a nie z Waszymi talerzami
Buzka nie obrazajcie sie i nie obżerajcie hihiihi
pozdrawiam, pisalam szczerze i z serca zawsze mając dobro innych na uwadze. papapap dobranoc, pchełek na noc![]()
Dzien dobry
ja juz po wizycie, teraz pije kawke bo cos mnie glowa boli
Co do wizyty to mam niedosyt, slyszalam serduszko ale nie widzialam fasola((((((Wyniki ksiazkowe , przytylam tylko 2 kg od poczatku ciazy ale to dobrze bo ja przy kosci jestem i to tylko na +
nastepna wizyta 22 kwietnia ale chyba pojde szybciej prywatnie bo jestem ciekawa dziecka
wspolczuje bardzo ,taki ma okres,napewno szybko wroci do siebie i wiecej czasu dasz rade z nami spedzacBaniaminko, cieszę się z Twoich dobrych wieści :-)
Kerna, trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze.
Ja ostatnio mało się udzielam, bo moje dziecko ciągle wyje, z grzecznego chlopczyka zrobił się taki mazgaj, że powoli tracę do niego cierpliwość. Całe dnie spędzamy na dworze, bo tylko tam daje się z nim jakoś wytrzymać... Teraz specjalnie uśpiłam go w domu,żeby móc zobaczyc co u Was słychać.
Ale pogoda superaśna, aż chce się żyć :-)
Sylwia a Ty gdzie dokładnie bo widze Gdynia/Reda ja Maly kack Gdynia to spacerki wspólne sie szykują)
:-) Dzien dobry dziewczynki!
Witam was po mojej 10 dniowej przerwie, wypoczelam sobie, przyjechala tez moja mamusia i jak to ona dogadzala mi jak mogla :-)
Przeczytalam wczoraj to wszystko co pisalyscie, witam nowe mamusie ktore pojawily sie na watku ciesze sie z pierwszym ruchow dzidziusiow, moje tez zaczynaja brykac i jestem pewna tak na 90% ze to onemilego dnia dziewczynki ja sie biore powoli za ogarniecie domu bo masakra co ten moj amorus tu narobil heheh
Ten plus sie pojawia po zalogowaniu, Najpierw musisz sie zalogowac a potem czytac posta
Ja juz po wizycie, dzidzia miala straszna czkawke i caly czas skakala. Ciesnienie 115/ 75 -ok, Hemoglobina 15,4 -ok, Mocz ok,
Plci nie starala sie okreslac bo mowi , ze jest przeciwniczka tak wczesnemu okreslaniu ( zdarza sie za duzo pomylek) - bedzie probowac w 20 tyg. Te bole w pachwinach to od chodzenia8 napiecie zyl czy cos takiego)

słuchajcie a tak z innej beczki.... jakie buciki kupujecie sobie na wiosnę tylko na płaskiej podeszwie czy cos z obcasikiem bo sie właśnie zastanawiam............. a jestem maniaczka butów wiec lubię wszystkie:-)
może na lato balerinki jak dostanę taki duży rozmiar heheh najlepiej to ja lubię kozaczki :-)