onionek
happy mama
Ja juz dzis pisalam, ze wczoraj mialam wysoki puls.. serce wailo, jak szalone. Chyba ze zmeczenia. Ale jesli do tego boli Cie glowa - zmierz moze cisnienie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja juz dzis pisalam, ze wczoraj mialam wysoki puls.. serce wailo, jak szalone. Chyba ze zmeczenia. Ale jesli do tego boli Cie glowa - zmierz moze cisnienie.
no i jestem po wizycie UFFFFFFFF
Bobas sobie fikał i jest przecudny:-) Ma 88mm i niby jest ok. Niby, bo jak już pisałam nie mierzyła go tak dokłądnie. Mam tylko długosć. No alewierze że ejst zdrowy i ma to co ma mieć
Szew trzyma. dowiedziałam się też że moja szyjka podczaszakłądania jak ona ja określiła była tak miękka że nawet rozlazłaczyli bez tego nie donosiłabym
a teraz daje mi 95% szans
![]()
ja tez sie nimi zajadałam dzis i tez polecamKochane w Biedronce jest tani winogron i jest pycha-słodziutki po 4,60kg....właśnie się opycham....![]()
No kobietki zdecydowanie jestem tu najwyższa moje 172 cm prowadzi!!!!!!!! Ale za obcasy też dzieki, facet neizbyt wysoki;-)
Gizelka a ten winogron z biedronki to ten czerwony?