Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz ja nie wierze w przesady. Ale ja mam juz swoje 4 aniolki w niebie, wiec dziecka tak nie nazywam , bo poprostu mi sie to zle kojarzy.Wczoraj jak byłam u przyjaciółki to jej babcia nas opierniczyła że do dziecka w brzuszku nie wolno mówić aniołku bo do nich pójdzie i sie nie urodzi. Słyszałyście o tym przesądzie?
]
No znowu swiatelko w tunelu. Trzymaj sie musisz byc silna te 5 dni.Dziewczynki udało się!!!!!!!:-) mam amnio na 1ego kwienia tylko terazjes kwestia taka czy prywanie bede placici czy pojdie z NFZ znalazlam termin w Invikcie i mi go zabookowali....!!!!!!! boze 5 dni roznicy a ja tak sie ciesze nawet nie wiece jak bardzo!!!!!!!!!!!!!!! teraz ylko musze zalawic skierowanie od lekarza prowadzacego do poradni genetycznej na wtorek mam umowiona wizyte na 1855 pani w rejesracji pozsla mi na reke i powiedziala zebym szybko zalawila to skierowanie i wtedy pani genetyk wystawi mi skierowanie na zarezerwoane Amnio kore pojdzie z NFZtu!!!! boze czuje ze latam:-):-)
Kciukasy zacisniete, bedzie dobrzeja juz zaczynam miec niezlego pietra przed tą wizyta
rozdrazniona jestem,skupic na niczym sie nie moge
boze kiedy to sie skonczy
U mnie na szczescie skonczylo sie na acardzie.Ale co sie nie robi dla maleństwa!! daje rade i nawet sama sobie wkuwam ... z początku chodziłam do przychodni ale teraz sama bo strasznie swedzi brzucho i wkuwam zaraz przed snem..lekarz mowil ze jeszcze miesiac i moze juz bedzie mozna odstawic ale szczerze bede bala sie zakonczyć bo jestem juz po dwoch poronieniacha przyjmuje fraxiparine..a ty ile placisz za heparynę? ile ma ml i ile sztuk
Ja w pierwszej ciazy tez plamilam , ale z blizny po nadzerce.tez dostałam duphaston.. tez stwierdził, że ciąża żywa i dużo więcej nie powiedział.. mówił coś o przemęczeniu a jak powiedziałam, ze mam wizytę 01.04 to kazał brac do wizyty i w sumie tyle.. :-( mówił, że jakby było krwawienie i krew była czerwona to żeby się zgłaszać do szpitala...

Sciskam wszystkie wrzesnióweczki

Małgos, a ile juz przytyłaś?
. Zwłaszcza jak kicham czy wstaje z łóżka. Niech już będzie wtorek bo lekarz coś może na to poradzi i maleństwo wreszcie zobacze. Ja bym sobie najchętniej kupiła jakieś usg i obserwowała co tam u niego słychać.