Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
skrzat dodaj może fotke jakie ciuszki kupiłaś- pochwal się ) cos w tym jest ze w pierwszej ciąży bardziej sie szaleje z zakupami dla maluszka... ja na chwile obecna nic nie mam prócz wózka- zostanie ten po córci chicco...
oo moze sprobuje tego soku z kapusty..bo sok grejpfrutowy pilam i nic;/ kto by pomyslal ze mozna miec takie problemy z d... hehehe
ja jeszcze z miesiac poczekam az upewnie sie czy napewno w brzuszku jest synus i wtedy jak wpadne w szal zakupow to niech moj E trzyma sie za portwel hehehe
No ja tez sie jeszcze powstrzymuje z zakupami ale mam obiecane od mojego ,ze po tej wizycie jak sie upewnimy co tam sie kryje to pojdziemy kupic jakies ciuszki bo juz nie wytrzymam hehe
asia1000 trudno jest zrobić zdjęcie całej reklamówy ciuchów.;-) Bo to już mój trzeci napad na sklep. Ja korzystam z promocji np. real i auchan tam jest bardzo tanio np. body za 1-3zł. Ale coś tam wybiore fajnego i wstawie foto. Napewno jak będe wiedzieć co będzie to wtedy będe bardziej skierowane ciuszki kupować bo narazie i kolory i fasony są uniwersalne. :-)
Hej dziewczyny:-)
Ja tylko na chwilkę bo jestem dziś strasznie zabiegana, ciągle ktoś na kawę wpada.
Malgos jeśli chodzi o zaparcia to próbowałam wszystkiego bo doszło do tego że raz na 2 tygodnie do wc zaglądałam
Muszę Ci powiedzieć że jedyną rzeczą która na mnie działa są czopki glicerynowe. Do nabycia w aptece za ok. 5zł. Dla mnie rewelka. Czekanie na efekt- 10 minut
Wiesz jak jest. Dziewczynce te kolory pasują ale jakbym kupiła coś różem a okazałoby sie że to chłopak to już mu tego nie założe. Więc są jeszcze kremowe, zielone, żółte i brązowe.