Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie pisałam Wam, jak niedawno znajomemu ginekologowi z pracy urodziła się córka zamiast synka, którego wypatrzył tatuś wraz z kolegami . Ale i tak chcę wiedzieć..... :-)
Czesc Brzuchatki...... my dzisiaj troszke stresa mamy bo wizyta u samego prof. Presisa o 20 .15 ....... strasznie sie boje tego jak nas podejdzie i jak nas potraktuje... w sumie to jest wizyta prywatna a on wielki specjalista od blizniźniaków... no nic zobaczymy
aha witam nowe mamusie i gratuluje poznanych płci... my to chyba na szarym końcu się dowiemy po wynikach Amnio bo po coz wcześniej jescze bardziej byśmy to przeżywali..............
no a jutro Amnio na 9.20 strasznie sie boje...................
Nam w sumie plec byla obojetna ,najwazniejsze zeby zdrowe,chociaz moj m pocichutku marzyl o synku kupil samocho strazacki i pare innych "meskich" zabawek.W 13 tyg lekarz powiedzial ze raczej wyglada na dziewczynke, po ostatniej wizycie w zeszly czwartek dawal juz 95 % procent na Kaske.W niedziele na bazarku moj m szalal z zakupami najchetniej wykupilby wszystkie male sukieneczkiCiekawe ile z nas będzie miało przy porodzie niespodziankę ?Pewnie pisałam Wam, jak niedawno znajomemu ginekologowi z pracy urodziła się córka zamiast synka, którego wypatrzył tatuś wraz z kolegami . Ale i tak chcę wiedzieć..... :-)

Malgos a jak z imieniem dla synka? :-)