Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A orientowałam się bo też chcę dac synka do przedszkola, tylko nie wiem jeszcze kiedy. Słyszałam że niedobrym momentem jest moment pojawienia się drugiego malucha bo ten starszy czuję się jeszcze bardziej odrzucony. Tak mówił mój kolega z pracy, który to przerabiał w realu.

stosunek dziecka do przedszkola z tego co zauważyłam jest indywidualny
Trzeba być dobrej myśli

Wszystkiego nie dam rady nadrobić, ale kilka ostatnich postów poczytałam
Nasze sprawy mieszkaniowe jeszcze w toku, ale są pewnie dobre sygnały, więc już mi trochę lepiej psych.i jestem w stanie bardziej normalnie funkcjonować;-)U nas dzidzi na ostatniej(27.03) wizycie miała od główki do pupki 8,3cm:-):-):-):-)więc pewnie z nóżkami ma już jakieś 9 cm
Lekarz ma podejrzenia, co do płci, ale nic nie chciał mówić, bo nie chce w błąd wprowadzać. Teraz będę w 19 tyg.i możę już powie
Połówkowe będę miała w maju, bo stwierdził, żę owszem można robić już w 18-19 tyg.ale lepiej widać będzie w 23, więc w maju. Jacek z babcią lub ciocią, a my na bacznej obserwacji szkraba
u mnie wirus sobie poinkubował i po tygodniu miałam nawrót
czyli dwa razy, najgorsze było zbijanie gorączki, no i Jacuś bardzo długo miał biegunkę:-(ale teraz jest ok
mi w końcu przeszły mdłości, ogromne mam zapotrzebowanie na owoce, więc chyba dobrze
no to cyhba tyle. teraz spróbuję już regularnie pisywać;-)kerna nie wiem, u mnie w Bydgoszczy to żłobki są osobną instytucją i nie spotkałam się żeby były razem z przedszkolami. A orientowałam się bo też chcę dac synka do przedszkola, tylko nie wiem jeszcze kiedy. Słyszałam że niedobrym momentem jest moment pojawienia się drugiego malucha bo ten starszy czuję się jeszcze bardziej odrzucony. Tak mówił mój kolega z pracy, który to przerabiał w realu.
sprostowanie, oczywiście te tygodnie to są w przybliżeniu!!!! bo np. pierwsze to jest 12-14 tydzień itd...

ja też mam usg co wizytę, czyli co jakieś trzy tygodnie, ale o tym połówkowym słyszałam, że to jakieś dłuższe... i dlatego pytam...tak???
Przynajmniej tak miałam przy Jacku;-)Pan Doktor był tak kochany, że nagrał nam tona płytę DVD:-):-)Przecudna pamiątka