magi78
Fanka BB :)
A ja sobie takie jeansy zakupiłam 
Ciążowe spodnie jeansowe pod brzuszek roz. 27/S (985950336) - Aukcje internetowe Allegro
Ciążowe spodnie jeansowe pod brzuszek roz. 27/S (985950336) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MOJA KRUSZYNKA MA SIĘ DOBRZE, OD PUPKI DO CZUBKA GŁOWY MIERZY 10CM
WAŻY 160g ,SERDUSZKO PRACUJE DOBRZE ANATOMIA PRAWIDŁOWA IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MJE DROGIE JEST TO CÓRECZKA

JESTEM BARDZO SZCZESLIWA A MOJĄ MALUSIĄ JULKĘ KOCHAM NAD ŻYCIE
SPACERKI WSKAZANE ALE ZEBY SIE NIE PRZEFORSOWAC
witam kochaniutkie ja już po wizycie i po usgMoja kruszynka ma się dobrze, od pupki do czubka głowy mierzy 10cm
Waży 160g ,serduszko pracuje dobrze anatomia prawidłowa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mje drogie jest to córeczka:-d:-d:-d jestem bardzo szczesliwa a moją malusią julkę kocham nad życie
lekarka mówiła mi jeszcze ze ciaża jest niska i julcia jest nisko osadzona i dlatego mam się oszczedzać i dużo leżeć
spacerki wskazane ale zeby sie nie przeforsowac
![]()
WITAM KOCHANIUTKIE JA JUŻ PO WIZYCIE I PO USGMOJA KRUSZYNKA MA SIĘ DOBRZE, OD PUPKI DO CZUBKA GŁOWY MIERZY 10CM
WAŻY 160g ,SERDUSZKO PRACUJE DOBRZE ANATOMIA PRAWIDŁOWA IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MJE DROGIE JEST TO CÓRECZKA
JESTEM BARDZO SZCZESLIWA A MOJĄ MALUSIĄ JULKĘ KOCHAM NAD ŻYCIE
LEKARKA MÓWIŁA MI JESZCZE ZE CIAŻA JEST NISKA I JULCIA JEST NISKO OSADZONA I DLATEGO MAM SIĘ OSZCZEDZAĆ I DUŻO LEŻEĆ
SPACERKI WSKAZANE ALE ZEBY SIE NIE PRZEFORSOWAC
![]()
Mała dziewczynka