Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Skrzacik ja pytalam o listerioze moja Ginke , bo w Niemczech przed dwoma miesiacami zmarlo na nia 5 osob po zjedzeniu sera z Lidla, i moja ginka powiedziala , ze testow nie musze robic bo ta choroba w ciazy nie przebiega bezobjawowo. Zaczyna sie bardzo wysoka goraczka i objawy sa podobne do grypy. Tak, wiec jakbym byla nia chora to zauwazylabym.Tak czytam te zakazane rzeczy w ciąży bo bakterie w nich mogą być i zaczynam myśleć że jakbym sie stosowała do wszystkiego to dużo by mi do jedzenia nie zostało. Narazie to uważam na surowizny, a miesko mielone kosztuje Mąż czy dobre. Narazie sobie zrobie badania na listerioze bo tokso nie mam i nie miałam.
Na skurcze oprócz magnezu i potasu może ładnie zadziałać bardzo ciepły kompres.
Gratulacje udanych wizyt i poznania płci!
![]()
Dokładnie Saaro. Choróbsko bakteryjne i badania laboratoryjne by ją wykryć nie są serologiczne ani immunologiczne , ale najczęsciej bada się płyn mózgowo rdzeniowy(sic!) oraz kał, a krew to PCR i z posiewu. Nie tak jak cytomegalię czy toxo, różyczkę- jako poziomy przeciwciał.Skrzacik ja pytalam o listerioze moja Ginke , bo w Niemczech przed dwoma miesiacami zmarlo na nia 5 osob po zjedzeniu sera z Lidla, i moja ginka powiedziala , ze testow nie musze robic bo ta choroba w ciazy nie przebiega bezobjawowo. Zaczyna sie bardzo wysoka goraczka i objawy sa podobne do grypy. Tak, wiec jakbym byla nia chora to zauwazylabym.