Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witajcie Dziewczyny
chcialam sie przywitac i dolaczyc do Was jesli oczywiscie mnie przyjmiecieja mam termin na 13 wrzesnia
no a w domku juz jednego Malca
![]()
Dorotko1 rozumiem Twoją sytuację ale nie rozumiem skąd od razu taka nerwowa odpowiedź. To co nie jedna z nas napisała to również była nasza opinia. Po to jest to forum chyba. Ty też w tej chwili ciut wydaje mi obrażasz te , które niby się cieszą że nie miały robione jakiś badań. Czy my się z tego cieszymy? Chyba nie. Czy od razu tylu lekarzy jest nie douczonych czy nas traktują nie poważnie? Dobre są opinie i podzielenie się swoim zdaniem. Ale nie trzeba od razu unosić się na te dziewczyny co piszą co na obiad gotują jeśli je tutaj akurat to interesuje. Głównie chodzi nam o odstresowanie. Ja również nie miałam robionych tych badań i powiem Ci szczerze, że jestem lekko przerażona. Chociaż miałam robione penat. i testy podwójne i pappa. Na następną wizytę jak pójdę to na pewno o to zapytam.
A jutro dołączam się do trzymania kciuków.
dzieki Onionek
wiecie co
bardzo duzo informacji przekazalam po rozmowie z zakaznikiem,nie jestem w stanie stwierdzic na 100% co bylo powodem zakazenia,ale napewno nie kontakt z kotami
jesli to kogos nie interesuje to niech nie czyta,ja rowniez wszystkich postow nie czytam,bynajmniej tych co ktora na obiad gotowala(moze za szczera jestem,ale taka jestem z natury)mnie to nie intsresuje
poza tym osobiscie staram sie udzielac moze nie rad ale wypowiadac sie na tematy na ktore jakiekolwiek mam pojecie
nie kupilam sobie pierwotniaka i nie zjadlam,a wedliny i mieso kupuje w dobrym sklepie(a dokladnie w 2)--a jednak sie zakazilam
wiecej nie bede juz pisac na temat toxo i radzic
a co do tego ze niektorym osobom gin nie dal skierowania na toxo czy na cytomegalie to uwazam ze nie ma z czego sie cieszyc,naprawde,to raczej wynika no niewiem moze z niedouczenia lub niestety jak to w pl bywa z nietraktowania niektorych spraw powaznie
no coz dla mnie temat zamkniety,a moze jeszcze jedno nie sieje paniki ale jak juz napisalam perpektywa 180 dni na max dawce antybiotyku plus niepokoj czy dziecko jest zdrowe czy nie-trzeba to przezyc zeby zrozumiec
dzieki Kochanie
napewno wieczorkiem zajrze na chwilke i napisze

a ja toxo nie przechodizlam pomimio bycia mega kociara

zenujacy to argument - bo skoro ktos nie ma kasy na 2-3 dodatkowe badania podczas ciazy jak zamierza wychowac i wyksztalcic dziecko - a to koszt finansowo nieporownywalny

Dorotka ma rację....,że forum to nie tylko gotowanie czy spieranie się o to kto ma rację....to także powiedzenie sobie o problemach...ja nie raz chciałabym podzielić się moimi małymi problemami które czasami nie mają wyjścia....Jest pełno kobiet które mają większe problemy niż kto ma rację...nie jedna z nas sie boryka np.tym co ma włożyć do garka bo ciezko z pieniędzmi a pomocy z nikąd....ale po co o tym rozmawiać....przykro mi to stwierdzać i możecie mnie za to zlinczować...,że moze warto rozmawiać o naszych smutkach,niepowodzeniach gdzie często potrzebujemy dobrego slowa i wirtualnego przytulenia....![]()
Gizelka przytulasek![]()