Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

witajcie wieczorkiem:-)
mogę też siępożaliś..pochwaliłam isę Wam pierwszymi kopniakami i nic...![]()
Gizelka kochana, źle mnie zrozumiałas. A moze jatak głupio napisałam. Wlasnie chodzi mi o to co własnie napisałas...i ze kazda ma jakies problemy i nic złego w tym ze któras chce tu o tym napisać.
A jedzenie i gotowanie...to swoja drogą.
Tez czuje czesto, nawet bardzo czesto ze tu nie pasuje. Ale to chyba problem we mnie.
Magi nie chodzi mi o to,ze te wszystkie tematy są "be"-zreszta nie będę sie usprawiedliwiać....wiem,ze każda ma swoje małe czy duże problemy...to też moja pierwsza ciąża-walczyłam o nią 11msc...,nie jestem bardzo inteligentna...i mogą pisać tu wszystkie osoby...tyle,ze spróbujmy między innymi podzielić się swoimi smutkami...nie mam nic o gotowaniu-tyle,ze80% postów to jedzenie...moze kogoś obraziłam -to przepraszam bardzo....ale krytyki nie prowadzą do tego by sie otworzyć tylko do tego by opuścić forum....Sory dziewczyny ale ja nie potrafię się tu odnależć.....![]()
No to gratuluję ;-) kopniaków oczywiście
Magi ja nie potrafie się tu odnależć,ale to nic bo myślę,że rozpętam tym wojnę...ale mam juz dosyć płytkowości-bo z natury jestem inna...
Życze wszystkim mamusiom szczęśliwego rozwiązania...czy tak czy tak we wrześniu bedziemy sie wszystkie pocić na porodówkach...trzymam za każdą was mocne kciuki i powodzenia
Dziewczyny, czy tylko u mnie nie ma w lewymdolnym rogu, pod postami, tego okienka funkcji "odpowiedz na ten temat"?
na dole i na górze..