Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

), trzeba też jednak mieć umiar w tym wszystkim żeby nie trzęść się ze strachu przez całą ciążę. I nie chodzi tu tylko o toxo, przecież rzeczy (chorób)które mogą się przytrafić w ciąży i podczas pordu jest całe mnóstwo
jakbyśmy z przerażeniem czytały o wszystkim to głowa by nam pękła.
trzymam kciuki, na pewno wszystko się jeszcze ułoży zobaczysz ;-) a pomysł z byciem opiekunką jest naprawdę super, będziesz mogła być z maluszkiem i jednocześnie pracować 
suuuuuper uczucie :-)Moj synek ma juz 5 lat aja wciaz mam takie same mysli jak ty. Szkoda mi go , ze nie bedzie juz takim oczkiem w glowie.Dziewczyny, zazdroszczę Wam tych kopniaków. Ja w pierwszej ciąży już na tym etapie czulam ruchy, a teraz nic-cisza...
Wczoraj byliśmy u znajomych, którym miesiąc temu urodził się synek i ta wizyta bardzo mnie zdołowała.. Znowu zaczęłam się martwić jak ja dam sobie radę z dwójką takich małych dzieci, szkoda mi starszego synka, że Dzidzia odbierze mu zbyt wiele mojej uwagi. Nie mogę przestać o tym mysleć :-(
Zamkniety watek istnieje juz od stycznia, tylko on wymarl smiercia naturalna bo nikt na nim nie pisal.
Dziewczyny, zazdroszczę Wam tych kopniaków. Ja w pierwszej ciąży już na tym etapie czulam ruchy, a teraz nic-cisza...
Wczoraj byliśmy u znajomych, którym miesiąc temu urodził się synek i ta wizyta bardzo mnie zdołowała.. Znowu zaczęłam się martwić jak ja dam sobie radę z dwójką takich małych dzieci, szkoda mi starszego synka, że Dzidzia odbierze mu zbyt wiele mojej uwagi. Nie mogę przestać o tym mysleć :-(

Znowu zaczęłam się martwić jak ja dam sobie radę z dwójką takich małych dzieci, szkoda mi starszego synka, że Dzidzia odbierze mu zbyt wiele mojej uwagi. Nie mogę przestać o tym mysleć :-(
Dzień dobry wszystkim!
Jakoś sie pozbierać od rana nie moge. Niby sie wyspałam ale pogoda zagania mnie do łóżka. Tak jakoś paskudnie a ja miałam na dziś tyle planów. Wypije kawe i będe myśleć co ze sobą zrobić.
mb_1 jak możesz daj przepis na chlebek.
Chetnie bym podala, tylko potrzebny jest zakwas, ktorego niestety nie wiem jak zrobic. Ja pierwszy dostalam i od tej pory odkladam sobie sama.
![]()
Witam)
Dziewczyny czy ktoras z Was tez ma ciagle bole glowy?? ja juz nie daje rady..bylam dzisiaj u lekarza rodzinnego bo wizyte u gina mam dopiero 26 kwietnia i lekarka wygonila mnie na zwolnienie do konca tygodnia. nic mi nie przepisala bo stwierdzila ze tylko ginekolog moze decydowac..i tak sie mecze z tym bolem..ciagle nawet w nocy((