Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nieeeeeNie chcę straszyć ale ja również zaszłam w ciążę przy pigułkach antykoncepcyjnych....

krew z kasza...bleeeee

Ani ja mojego :-)
Cześć dziewuszki .....
jakoś w weekend dużo znowu napisałyście.....
kurcze powiem wam ze na forum ginekologicznym znalazlam dojscie do specjalisty od NT w Warszaiwe i juhhhuuu odpowiedzieli mi na moj błagalny email mam do nich zadzwonić... boże moze oni mnie jakoś na duchu podniosą bo to czekanie osłabia mnie z dnia na dzień. Dam wam znac co mi powiedzieli........
Dorotka trzymam kciuki za Ciebie kochana wiem w jakim stresie i miejscu teraz jestes. buiaczki i przytulaski ..........
Witam)
Dziewczyny czy ktoras z Was tez ma ciagle bole glowy?? ja juz nie daje rady..bylam dzisiaj u lekarza rodzinnego bo wizyte u gina mam dopiero 26 kwietnia i lekarka wygonila mnie na zwolnienie do konca tygodnia. nic mi nie przepisala bo stwierdzila ze tylko ginekolog moze decydowac..i tak sie mecze z tym bolem..ciagle nawet w nocy((
Kasiona naprawde pozno , dopiero w czerwcu to prawie poltora miesiaca pozniej
dorotka jej...okropne to amnio. Nie znieczulali CieNa widok samej igły zemdlałąbym pewnie
Ale dobrze, że jesteś po i teraz spokojnie czekamy na wyniki
Odpoczywaj ile się tylko da!!!