Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oooooo to brawa dla fasolki, że taka ustępliwa;-) mnie Michał trzymał do połowy 4 m-ca od 4 tc.......nic dodać nic ująćKerna moze akurat Ciebie ominą, każda ciąża jest inna ;-)ja męczę sie już drugi tydzieńale już powloi ustępują i dzisiaj wreszcie się najadłam
![]()

no to ty już limit mdłości wyczerpałaśoooooo to brawa dla fasolki, że taka ustępliwa;-) mnie Michał trzymał do połowy 4 m-ca od 4 tc.......nic dodać nic ująć![]()

co wy na to?

A i dodam jeszcze ze tak do 26roku życia nie chciałam mieć dzieci bo mi z tym dobrze było, a teraz żałuje . Teraz przez ostatnie lata mielismy trudności z zajsciem . Teraz jestem szczęsliwa:-)ze sie udało i jest z nami fasolka:-)

Dziewczyny byłam dziś u gina na kontroli, mamy cudowną kruszynkę i serduszko bije jak szalone :-) Ginek powiedział że wszystko w najlepszym porządku i rośnie "chłop jak dąb albo baba" ;-) Duphaston mam odstawić, gdyby pojawiły się plamienia (oby nie) mam od razu wrócić. Następna wizyta za miesiąc, oczywiście jeśli będzie wszystko ok.
A co do moderatorek, jeśli są chętne to ja również jestem za.

Jak kerna i Julka maja ochote na zostanie m. to jestem za.
wiec postanowione?;-)
Jesli chodzi o moderatorki to jesli dziewczyny się same zgłosiły to jestem za
gosia211 ułoży się wszystko zobaczysz ;-)a już niedługo pojawi się drugie słoneczkoa twój maluszek to jak poważne ma mpd? który rodzaj? oczywiście jesli chcesz o tym pisać
a wiecie co było przyczyną? życzę duzo siły i zdrówka dla męża i dzieciątka, tyle razem przeszliście, więc teraz powinno być już tylko lepiej ;-)

Dzieczyny, jesteśmy chyba rekordzistkami, nasze forum istnieje nie całe 3 tygonie, a juz naprodukowałyśmy 86 stron!!![]()

,nie da sie nie zauwazyc
. Och paskudny ze mnie potwór.
A co do dużego bólu piersi- pewnie stanik już dużo za mały. A one tak sobie o zwykle nie rosną. Ech a w anglii masz taaaki wybór dobrze dopasowanej bielizny. Nie to co w polsce.
Ja też jestem za... jeśli dziewczyny chcą to niema sprawy!!
Poradzcie mi bo już niewiem co mam ze sobą zrobić, mam od wczoraj mega okropny, duszący suchy kaszel i jak narazie piję tylko herbatę z cytryną i miodem, ssam dropsy hallsy bo przynoszą ulgę, rutinoscorbin, pozatym czosnek jeszcze wieczorem wciągnęłam. Kaszel męczy mnie ogromnie, już mnie boli brzuch od ciągłych wstrząsów. Dzwoniłam do mojego G. o kazał mi brać SUPREMIN, doczytałam jednak że nie należy brać go w 1 trymestrze. Co ja mam kurna robić???