Olgadom
Fanka BB :)
:-)Ja po wizycie u mojej ortodontki, musze nosic taka gumke , ktora zaczepia sie na górny i dolny aparat. Mam ja sobie sciagac tylko do jedzenia...baaahaha, ja przeciez prawie cały czas jem(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Ja po wizycie u mojej ortodontki, musze nosic taka gumke , ktora zaczepia sie na górny i dolny aparat. Mam ja sobie sciagac tylko do jedzenia...baaahaha, ja przeciez prawie cały czas jem(
ja w pierwszej ciąży bardziej nawet odczuwałam, ale teraz tez pobolewania czuję;/myślę, że to mogą być wiązadła, rozciąganie macicy..każdą ciążę jednak inaczej się przechodzi...Czy Was też tak bolą boki brzucha, tak jakby ciągnięcie ale tylko jak chodzę. Jak siedzę i leżę to jest OK. To te wiązadła? Jak myślicie? W poprzedniej ciąży nic mnie nie bolało i trochę się tym martwię.
gratulacje serdeczne!!!!!!!!!!!!!!!!No to macie mały babiniechey dziewczynki
musze sie pochwalic bo wczoraj byłam u lekarzai bedzie druga upragniona córeczka
mała LENKA:-):-):-):-)

A moja dzidzia właśnie się zbuntowała i powiedziała nie będziesz siedzieć przed komputerem. Siedzę w pracy i mam takie wrażenie jakby w brzuchu było kilkoro dzieci a tu ratem jedno. Ciekawe skąd ta bestja mała czerpie tyle siły?? Próbowałam chodzić po pokoju ale nic nie daje-maleństwo szaleja nadal ...

msdracula, będzie dobrze. Pocieszę Cię, że jak wiozłam swoją pracę mgr do dziekanatu to jeszcze znalazłam parę literówek, ale nie było już czasu na poprawę i tak zostało.Witam! a ja znowu zalatanarobię ostatnie poprawki pracy mgr i kurcze zawsze jakąś literówkę znajdę, już miałam na czysto wydrukowane i koleżanka kolejną znalazła
jeszcze mnie fotograf czeka, jak ja nie lubię tego typu zdjęć
![]()
Oj szczawiowej zupki to bym zjadłaprzyszla_mama81;5310659]Cze mamusie!!
Ja wlasnei ogarnelam kuchnie i zupke szcawiowa ugotowalam i siadlam kawke sobie zrobilam i relaxik teraz
Cieplo u nas wiec jak corcia lekcje odrobi pewnei smigne z nia na pl zabaw trzeba troche pospacerowac na swiezym powietrzu.
Dzisaj mi strzela 17 tydz.ale dzidzi jesczcz mnie tak nie kopie,tylko sobie plywa w brzuszku czuje czasami.
Zycze wam mielgo dzionka !