Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkie parametry OK, serduszko, nereczki zbudowane jak należy. Wymiary tak na ok. 21,5 tyg także wszystko dobrze i waży 450gram. Przesłodka jest, tak wyraźnie było widac buźkę że od razu znalazłam podobieństwo do mamusi;-) Małż oczywiście się z tym nie zgodził. Naprawdę ile radości i szczęścia może przynieśc takie badanie...witam się dziewczyny, po wczorajszych wizytach USG jestem przeszczęśliwa!! Dostałam takiego powera że góry bym mogła przenosic. Na 100% dziewczynka :-) Czułam tak od samego początku ale teraz już z pewnością mogę kupowac sukieniunie ;-)Wszystkie parametry OK, serduszko, nereczki zbudowane jak należy. Wymiary tak na ok. 21,5 tyg także wszystko dobrze i waży 450gram. Przesłodka jest, tak wyraźnie było widac buźkę że od razu znalazłam podobieństwo do mamusi;-) Małż oczywiście się z tym nie zgodził. Naprawdę ile radości i szczęścia może przynieśc takie badanie...
Wielkie gratulacje!!!!!!! Nie moze byc lepiej parka.witam się dziewczyny, po wczorajszych wizytach USG jestem przeszczęśliwa!! Dostałam takiego powera że góry bym mogła przenosic. Na 100% dziewczynka :-) ...
Wiesz u mnie w paszporcie ciazowym pisze , ze polowkowe wykonuje sie miedzy 19-22 tyg. W Polsce chyba tak samo.super wielkie gratkia ja wizyta dopiero 8 maja to będzie 22 tydzień i nie wiem czy będę miała połówkowe bo mój lekarz musi mnie skierować do takiej babki co ma na to papier .... mam pytanko do którego tyg sie robi połówkowe???????
Pewnie jako jedna z ostatnich tutaj. W sumie nawet nie jestem pewna, ale jak sobie troszke pocwicze, a potem sie poloze zeby odpoczac, czuje takie "plum" w brzuchu;-) Juz sie nie moge doczekac pierwszego kopniaczka.Na 100% dziewczynka :-) Czułam tak od samego początku ale teraz już z pewnością mogę kupowac sukieniunie ;-)Wszystkie parametry OK, serduszko, nereczki zbudowane jak należy. Wymiary tak na ok. 21,5 tyg także wszystko dobrze i waży 450gram.