She*shu
Fanka BB :)
Karolinka ja zdawałam ten egzamin również w czerwcu i również w 6 miesiącu ciąży,tyle,że 10 lat temudziewczynki a kiedy obrona? pytam sie bo na poczatku marca zglosilam sie na egzamin CAE z j.angielskiego ktory jest 22 czerwca i tak sie zastanawiam czy to jest dobry moment czy aby nie za duzo na siebie biore.... pr\ez to wszystko chcialam dzisiaj pogadac z Profi i odwolac ale sie zastanawiam.......poradzcie....
. I brzuszek mi wcale nie przeszkadzał, bardziej przeszkadzał mi fakt upału...sala nie była klimatyzowana, pot lał się z tyłka więc ktoś wpadł na pomysł pootwierania wszystkich okien. Było lepiej bo lekki wiaterek wiał-ale część listening poszła mi fatalnie bo nic nie słyszałam. Nagranie było puszczone z magnetofonu i było kiepskiej jakosci, a za oknami hałasowały auta w szczytowej godzinie dnia. Co za paranoja
Zdałam,ale jestem pewna,że dostałabym lepszą ocenę gdyby nie te beznadziejne warunki. Potem w lipcu broniłam pracę licencjacką też z brzuszkiem i był luzik. Magistra robiłam jak Miki miał 2 lata i dopiero wtedy miałam zapiernicz a z drugiej strony lenia na pisanie
Ale też dałam radę 

Ja ide za tydzień i też mam nadzieje ze sie dowiem co ma moje maleństwo między nóżkami

bo nie mogłam juz sobie poradzić z tym bólem!!:-(