Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam mega zgage caly czas prawie (to samo w pierwszej ciazy) ,pomaga mi mleko,i unikam tlustych ciezkich posilkow
witam się dziewczyny, po wczorajszych wizytach USG jestem przeszczęśliwa!! Dostałam takiego powera że góry bym mogła przenosic. Na 100% dziewczynka :-) Czułam tak od samego początku ale teraz już z pewnością mogę kupowac sukieniunie ;-)Wszystkie parametry OK, serduszko, nereczki zbudowane jak należy. Wymiary tak na ok. 21,5 tyg także wszystko dobrze i waży 450gram. Przesłodka jest, tak wyraźnie było widac buźkę że od razu znalazłam podobieństwo do mamusi;-) Małż oczywiście się z tym nie zgodził. Naprawdę ile radości i szczęścia może przynieśc takie badanie...
Hejka laseczki!!!Będzie dziewczynka!!
Stary się wkurza ,że go oszukałam bo on robił synka
więc chyba sąsiad w tym maczał "palce"
Przynajmniej nie musze kupować zbyt wiele nowych ciuszków i innych pierdołek bo już u nas wszystko na różowo!!
![]()
Witajcie Mamusie
Moze jeszcze ktos mnie tutaj pamieta...
Za miesiac znowu bede mogla starac ie o Malenstwo wiec postanowilam wrocic na forum, oczywiscie najpierw postanowilam zobaczyc co u was slychac, bo do wrześniowek juz zawsze bede miala sentyment...
Ogladalam Wasze Malenstwa i Wasze brzuszki, piekne widoki
Trzymajcie sie cieplutko i zycze wszystkim i kazdej z osobna powodzenia![]()
witaj malapralinko ! dziekujemy i rowniez zycze ci powodzenia zeby sie udalo i wsyztsko bylo ok, pozdrowieniaapropo wczoraj wlasnie myslalam o twoim nicku i tobie
Karolinkare nie denerwuj sie kochana, wszytsko bedzie dobrze, jestem tego pewnamodle sie za was!
Dzien dobry dziewczynkiu mnie dzis piekny dzien chyba pojde sobie polazic troszke
![]()
Hejo.
Malapralinko pamietamy i trzymymy kciuki.
Dziewczyny ja tez nie czuje regularnych ruchow jeden dzien sa w inny ich nie ma.
Ja juz dzisiaj po wizycie, plci nie znam bo dzidzia nogi zacisnela i koniec, wazy ok 375 g. A ja przytylam od poczatku ciazy rowno 4 kilo. Wszystko z baby ok. Za 3 tyg wybieram sie do centrum prenatologii beda tam sprawdzac wszystkie organy i serce.
Gratuluje wszystkim mamom poznania plci.
Cześć dziewczynki, ja się tak troszkę późno zdecydowałam na forum, ale w końcu jestem. A termin mam na 24go września
![]()

A tak w ogóle DZIEŃ DOBRY!!!!
Ja już po odwiedzinach u kochanej siostry i mam superowy humor. Do tego moja przyjaciółka wpadnie dziś do mnie i wiem, ze będzie fajnie.
Gratuluję dziewczynom udanych wizyt ja na moją i na usg czekam do 4 maja. Własnie co ile macie wizyty?? ja co 5 tygodni....
Czy któraś robi leniwe pierogi na słodko?? Bo ja chętnie się nauczę
Miłego dnia kobietki!!!!!!!!
Właśnie zrobiłam sobie chwilkę przerwy w pisaniu pracy i weszłam na bb.Nom co do pogody to fakt do du.y, nawet z domu nie chce sie wyjsc
Ja właśnie wypiłam kawkę rozpuszczalną z dużą ilością mleka i troszke mnie to postawiło na nogi, bo od rana nieprzytomna chodziłam.
Ja za tydzień jade do domu i będe szykowała pokoik dla dziecka, na szczęście pracowników nie będe musiała pilnować, bo teść z moim ukochanym będą go robić:-), ale i tak obiadki, kawki, herbatki bede musiała robic i sprzatać ten syf później echhh.
Co do płci maluszków to we wrześniu prawie same babki się urodzą hehe
Dobra lece cos zjesc i pisac dalej prace takze do wieczorka![]()

Cześć dziewczynki, ja się tak troszkę późno zdecydowałam na forum, ale w końcu jestem. A termin mam na 24go września
![]()