reklama

Wrzesień 2010...

witam słonecznie :)
Trixi moje małe dziś tez w nocy tak wariowało ,ze się obudziłam :D
KasikN82 dziękuje , wizyta hmm no udana , dzidzia rośnie jak na drożdżach wazy ok. 290g ja cały czas mam wagę ujemna w porównaniu z przed ciąży ale uwaga przytyłam 300g od ostatniej wizyty :D Wiec tyle co maluszek hehe . Dostałam tez skierowania na badania. Z tego wszystkiego nie wzięliśmy zdjęć dzidzi ale chce zrobić mojemu niespodziankę na urodziny i zabrać go na usg 4d. Bo dziś nasze dziecię było tak wstydliwe ,ze nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami. Albo bokiem albo tyłem, i się zastanawiamy po kim takie wstydliwe by nie powiedzieć ,że złośliwe :)
Trzymam kciukaski za dobre wieści :)

reklama
Karolinkare może się spotkamy bo ja ze Słupska jestem!!Kochana cierpliwości ja nie wiem dlaczego ci lekarze nie rozumieją jak zdrowie maluchów jest dla nas ważne a co za tym idzie i ty jesteś narażona na stres przez to czekanie:( trzymaj się wszystko będzie oki!!!!!!!!!

Karolinkare może się spotkamy bo ja ze Słupska jestem!!Kochana cierpliwości ja nie wiem dlaczego ci lekarze nie rozumieją jak zdrowie maluchów jest dla nas ważne a co za tym idzie i ty jesteś narażona na stres przez to czekanie:no: trzymaj się wszystko będzie oki!!!!!!!!!:tak:

Karolinkare może się spotkamy bo ja ze Słupska jestem!!Kochana cierpliwości ja nie wiem dlaczego ci lekarze nie rozumieją jak zdrowie maluchów jest dla nas ważne a co za tym idzie i ty jesteś narażona na stres przez to czekanie:( trzymaj się wszystko będzie oki!!!!!!!!!:tak:

witam słonecznie :)
Trixi moje małe dziś tez w nocy tak wariowało ,ze się obudziłam :D
KasikN82 dziękuje , wizyta hmm no udana , dzidzia rośnie jak na drożdżach wazy ok. 290g ja cały czas mam wagę ujemna w porównaniu z przed ciąży ale uwaga przytyłam 300g od ostatniej wizyty :D Wiec tyle co maluszek hehe . Dostałam tez skierowania na badania. Z tego wszystkiego nie wzięliśmy zdjęć dzidzi ale chce zrobić mojemu niespodziankę na urodziny i zabrać go na usg 4d. Bo dziś nasze dziecię było tak wstydliwe ,ze nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami. Albo bokiem albo tyłem, i się zastanawiamy po kim takie wstydliwe by nie powiedzieć ,że złośliwe :)
Trzymam kciukaski za dobre wieści :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry