Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wierzcie mi lub nie ale ja juz nie wiem co robic.......... kogo pytac gdzie dzwonic niech mi to w koncu powiedza ............. lekarz mila dzwonic a nie dzwoni wyniki sa w laboratorium to gdzie jest problem do jasnej cholery.... boshe
To już lekka przesada. Żeby tak trzymać w niepewności. Wytrzymaj jeszcze trochę kochana, dalej zaciskamy kciuki. A mówili kiedy Wam powiedzą?nic nie wiem nie chca mi powiedziec a lekarz genetyk wyszedl sobie dzisiaj wczesniej.................... ja juz trace sily na to wszystko.......

. A już myślałam, że tak długo pisałam, bo od razu 3 strony do przodu. To ja podobnie jak Ty, czuję lekki niedosyt po dzisiejszej wizycie. Ale najważniejsze, że z dzidzią ok._koRba_;5343309]witam słonecznie
Trixi moje małe dziś tez w nocy tak wariowało ,ze się obudziłam![]()
KasikN82 dziękuje , wizyta hmm no udana , dzidzia rośnie jak na drożdżach wazy ok. 290g ja cały czas mam wagę ujemna w porównaniu z przed ciąży ale uwaga przytyłam 300g od ostatniej wizytyWiec tyle co maluszek hehe . Dostałam tez skierowania na badania. Z tego wszystkiego nie wzięliśmy zdjęć dzidzi ale chce zrobić mojemu niespodziankę na urodziny i zabrać go na usg 4d. Bo dziś nasze dziecię było tak wstydliwe ,ze nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami. Albo bokiem albo tyłem, i się zastanawiamy po kim takie wstydliwe by nie powiedzieć ,że złośliwe
![]()
Trzymam kciukaski za dobre wieści![]()