Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratkiKarolinkare wspołczuje ci tego co musisz przechodzić. Ja nadal wierze że jest dobrze no bo musi być!
Dziewczyny ja po wizycie oznajmiam że będziemy mieć CÓRCIE!
Mój to jak wyszedł z gabinetu to aż podskoczył z radości.Mała ma 17cm i 300g i jak oglądaliśmy nóżki to ma cholernie długie. Tak więc mam stracha co to będzie przy porodzie jak ona tak szybciutko rośnie
:-). Jest piękna nieśmiała bo zasłoniła twarz rączką i co najważniejsze zdrowiuteńka.
gratkino kochane będzie kolejna DZIEWCZYNKA!!!!!!
poza tym Dzidzi zdrowe i wszystko jest okima ok 18 cm i wazy 265 dkg
jak dobrze pamiętam..
![]()
:-)!!!

Juz nie moge tak szybko chodzic. Kondycja mi pada
Ostatnio musialam sie wdrapac na 2 pietro w kamienicy, jak dotarlam do celu, to nie moglam zlapac oddechu.dziewczynki gratuje CORECZEK!!!
szczerze nie wiem ktora to Jaga, ale mam nadzieje,ze z dadza rade powstrzymac przedczesny porod
Super dziewczyny !
) próbowałam spać na plecach ale czuję że Małemu to niebardzo pasuje a mi się ciężko oddycha... niedługo nie będę spać wogóle :-( I jeszcze ta cała sprawa z wynikami Karoliny.. eh szkoda słów na takich "specjalistów"

A TAK POZA TYM POGODA ZAPOWIADA SIE PRZEIĘKNA SŁONECZKO ŚWIECI JUZ OD SAMEGO RANA TRZEBA BĘDZIE TROSZKE NA OGRÓD WYJŚC I BUŻKĘ OPALIĆ BO BLADA JESTEM JAK TRUP
POZDRAWIAM I ZYCZE MŁEGO DZIONKA
Zaraz idę sobie zorbić ale czasu brak bo dziś u mnie w firmie audyt i zamieszanie na całego. No ale już jutro wrócimy do normy.