Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Malgos serdecznie gratuluje maluszka w brzuszku
Trixi to widzę że Marysia wymagajaca jest podziwiam Cię z trójka takich maluchów
My tfu tfu caly październik bez żadnego kararu czy kaszlu
Ale cisza my juz prawie zdrowi bo mi maluchy cos zlapalo ale juz na szczescie blizej konca wiec powoli wszystko wraca do normy za pare godzin natomiast moi rodzice wracaja do polski i juz sie obawiam dnia jutrZejszego jak maly to zniesie :/
Hej hej dziewczyny ale tu cisza
Ja wpadłam tylko na chwilkę pochwalić się że wczoraj na moim teście ciążowym pojawiły się dwie kreseczki Jestem taka szczęśliwa tym bardziej że udało nam się w pierwszym miesiącu starań
A co tam u Was słychać??
85justyna !!! gratuluje!i witaj w klubie) dawno knie tu dziewuszki nie bylo dlatego tez wszystkie Was mocno pozdrawiam i chwale sie ze mam w sobie 4ro tyg facolke ) milego dnia Wam życzę buziole;***
Justyna, Mysia bardzo serdecznie gratuluje!!!!!! :-)
ja też jak widać po suwaczku czekam na trzecie szczęście :-)
W ogóle jakiś boom ciąży ostatnio
Co tam u was dziewczyny?? jak dzieciaki heh chciałam napisać maluchy ale to już przecież prawie zerówkowicze!
właśnie dajecie dzieci do zerówki przedszkolnej czy szkolnej?? ;-)