reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Hej dziewuszki

Tyle ile nas tu na forum - tyle bedzie opinii, co do tematow dyskusji.. jedne z nas sa bardziej wylewne - pisza bardziej osobiscie, inne mniej - wiec pisza o rzeczach przyziemnych, typu jedzenie i pogoda. Ja jestem z tych, ktore musza sie rozkrecic - dobrze zapoznac, zeby jakos "glebiej" pisac.. Mam nadzieje, ze z czasem to forum zawezi sie jednak do grona stalych "pisywaczek".. bo jak narazie strasznie nas duzo - podsumowujac watek wrzesniowek w liczbie 80 i normalnym jest wedlug mnie jest, ze narazie krag wąski do zwierzen nie jest :-) Mimo to jest tu dobrze, atmosfera jest ciepla ( pomijajac jakies sporadyczne zgrzyty ) i naprawde z checia zagladam pare razy dziennie na forum, zeby sprawdzic co slychac u znajomych NICKÓW :-)

Pozdrowionka.

reklama
agamati super sprawy takie spotkania
ja co prawda jestem z Bydgoszczy ale zaraz sprawdzę na stronie może w Bydzie też takie spotkania organizują.
A ten zaklinacz dzieci Paweł Zawitkowski to super gośc, miałam książkę jego autorstwa o pielęgnacji noworodka, super podejście i super pod względem rehabilitacyjnym!

niestety tylko Poznań :(

Ostatnia edycja:
wczoraj na całego razem z Marcelkiem rozpoczęliśmy sezon placo-zabawowy:-)
jakiż mój synek szczesliwy na bujaweczkach,karuzelach i ślizgawkach
mamy tutaj niedalego taki duży plac z prawdziwego zdarzenia
hasaliśmy na całego
Samuel zakopał narty i sanki
a odkopał rower,rolki i deskorolke
i tez śmigał z kumplami całe popołudnie ;-)

ach wiosno..... jak ja Cie lubię :-)

ja również poproszę o namiary na NK na priv...;-)chętnie podam również swoje ;-)

w temacie kopniaczkow to ja już kilka razy czułam maleństwo;-)
jakie to cudowne uczucie.

Oooooo jak ja Ci zazdroszczę... marzę o takim placu zabaw, prośby do naszego burmistrza są non-stop i jak do tej pory nie mamy ani jednego placu zabaw. To taka wspaniała sprawa, usiąść i patrzec jak Twoje dziecko jest w swoim żywiole..

Co do kopniaczków to ja tez czuję teraz już bardziej wyraznie. Szczególnie jak się zmeczę i siadam lub kłade się żeby odpocząć - ach jakie to przyjemne !!

Cześć dziewczyny:-) Z tym gadaniem o niczym to ja też chciałabym czytać same ciekawe posty, fajnie by było jakby u każdej coś fajnego siędziało. No ale czasem jest też nudno:tak:
Ja dziś mam wizte u gin pierwszą po założeniu szwu i mam cholernego boja!! Szczególnie, że od wczoraj kłuje mnie szyjka i dzis od samego rana. Moja wyobraźnia nie zna granic. A potrafię sobie naprawde duużo wyobrazić..niestety. Wizyta dopiero na 19 poczekam sobie:sorry2:
A z przeziernoscią karkową to mi nikt jej nie mierzył:no::no: zobaczymy dzisiaj,:dry:

Kciukaski więc zacisnięte, nic się nie bój - wszystko będzie o.k, wcale się nie dziwie lekarce, najważniejsze było uratowanie tej twojej skracającej szyjki, teraz już napewno wzystko Ci powie.

kasialle właśnie tak planuję zrobić jak pisałas z pracą:-)
A wczoraj pierwszy zakup dla dziecka, mała komoda z 4 ratanowymi szufladami tylko na potrzeby maleństwa;-)

Cześć wszystkim!
Wczoraj od 13 do 21 mnie w domu nie było. Zaraz po rehabilitacji pojechałam do reumatolożki i okazało się że póki co toczeń spokojny, nie ma zamiaru sie zozruszać a inne przeciwciała też w normie i dziecku kompletnie nic nie grozi. Ufff nareszcie moge sie przestać martwić. Potem pojechałam do media marktu i kupłam ciśnieniomierz i drobne zakupy zrobiłam. A później do koleżanki i tak dzień minął. Jak wróciłam do domu to padłam na łóżko.
Dzisiaj na obiad robie piersi z kuraka w sosie serowym może frytki do tego i suróweczka w sosie vinegret. A po obiadku skorzystam z pięknej pogody i na spacerek pójde.

reklama
Dzien dobry
ja juz po wizycie, teraz pije kawke bo cos mnie glowa boli
Co do wizyty to mam niedosyt, slyszalam serduszko ale nie widzialam fasola((((((Wyniki ksiazkowe , przytylam tylko 2 kg od poczatku ciazy ale to dobrze bo ja przy kosci jestem i to tylko na +
nastepna wizyta 22 kwietnia ale chyba pojde szybciej prywatnie bo jestem ciekawa dziecka

Do góry